Orientační nabídka


 

Chomutov hostil 4. Reprezentační ples Ústeckého kraje

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Chomutov hostil 4. Reprezentační ples Ústeckého kraje
Další z řady reprezentačních plesů pořádaných Ústeckým krajem se uskutečnil v pátek 2. března v Chomutově. V duchu tradice jejich konání v různých okresních městech v našem regionu bylo Radou Ústeckého kraje vybráno pro uspořádání 4. Reprezentačního plesu v roce 2007 Městské divadlo v Chomutově.
 

 
 

Tisková zpráva z 5. března 2007

 

 

Chomutov hostil 4. Reprezentační ples Ústeckého kraje

 

 

Další z řady reprezentačních plesů pořádaných Ústeckým krajem se uskutečnil v pátek 2. března v Chomutově. V duchu tradice jejich konání v různých okresních městech v našem regionu bylo Radou Ústeckého kraje vybráno pro uspořádání 4. Reprezentačního plesu v roce 2007 Městské divadlo v Chomutově.

O jeho oficiální zahájení se postarala primátorka města Ivana Řápková a hejtman Ústeckého kraje Jiří Šulc, který navázal na předchozí ročníky krajských plesů předáním symbolického šeku s částkou 60 379 korun Milanu Doležalovi, řediteli Správy sociálních služeb služeb Chomutov, krajské příspěvkové organizaci. „Ples Ústeckého kraje by bez předání poloviny vstupného na charitativní účely zahájen být nemohl. I když tato částka není tak vysoká jako v předchozích ročnících, myslím, že své určení pro zlepšení kvality života v chomutovské správě sociálních služeb najde. Nyní předávám pódium profesionálům a jsem si jistý, že nás všechny čeká příjemný večer,“ konstatoval hejtman mimo jiné ve svém úvodním proslovu, k němuž ho vyzval moderátor krajského plesu herec Tomáš Hanák.

Hejtman Jiří Šulc s manželkou Andreou dodrželi i další z tradic krajských plesů. Hosté po osobním uvítání hejtmanským párem v divadelním foyer obdrželi drobný dárek. Obdobně jako při předchozích ročnících hosty vedle usměvavého páru vítala také hudba v podání houslového Komorního kvarteta. O další zábavu plesových hostů, mezi nimiž nechyběli ministr zemědělství Petr Gandalovič, náměstek a zástupce hejtmana Radek Vonka, náměstek hejtmana Petr Fiala, ústecký primátor Jan Kubata nebo ředitelka krajského úřadu Lydie Šťastná, se postarali zpěváci Michal David a Martin Maxa, zpěvačka Šárka Vaňková, orchestr Golem nebo Elán Revival.

Předáním více než 60 tisíc korun Správě sociálních služeb Chomutov byla navýšena celková čáska, která byla v průběhu konání krajských plesů vybrána pro charitativní účely pro příspěvkové organizace zřizované Ústeckým krajem. Za dobu pořádání plesů byla na finančních darech, sestavených z příspěvků sponzorů a z výtěžků vstupného z 2., 3. a 4. Reprezentačního plesu shromážděna částka ve výši 687,5 tisíc korun. Peníze byly v předchozích ročnících darovány Dětské klinice Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem (2004, 120,5 tisíc korun), Ústavu sociální péče v Litvínově – Janově (2005, 379,5 tisíc korun) a Ústavu sociální péče ve Staré Olešce (2006, 127,2 tisíc korun).

O výbornou úroveň plesu se kromě organizátorů postarali rovněž sponzoři, Actherm spol. s.r.o., BOS Automotive Products s.r.o., ČEZ Distribuce, a.s., Česká spořitelna, a.s., Mostecká uhelná spol., a.s., TRCZ s.r.o., Severočeské doly a.s., Lafarge Cement, a.s., United Energy a.s., Glanzstoff - Bohemia a.s., JAPEK s.r.o. a Drinks Union, a.s. Na jeho konání přispěli buď finančními částkami v celkové hodnotě 390 tisíc korun a nebo hmotnými dary.

 

Připravil: František Janačík, kancelář hejtmana Ústeckého kraje

oddělení tiskových informací

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 788

janacik.f@kr-ustecky.cz

 

 

Chomutov hostil 4. Reprezentační ples Ústeckého kraje

Chomutov hostil 4. Reprezentační ples Ústeckého kraje

Chomutov hostil 4. Reprezentační ples Ústeckého kraje

Chomutov hostil 4. Reprezentační ples Ústeckého kraje

Chomutov hostil 4. Reprezentační ples Ústeckého kraje

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 5.3.2007 / 5.3.2007 | Zveřejnit od-do: 5.3.2007-5.4.2007
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém