Orientační nabídka


 

Den pěstounství již tuto sobotu

Ústecký kraj ve spolupráci s partnery pořádá v sobotu 16. září 2023 na Výstavišti v Lounech akci pro celou rodinu – Den pěstounství aneb den pro všechny (ne)obyčejné rodiny. Bohatý program začíná ve 13 hodin.
Tisková zpráva ze dne 13. září 2023
01
 

 
 
„Ústecký kraj s partnery, Městem Louny, Městskou knihovnou Louny, Náhradními rodinami Ústeckého kraje a dalšími organizacemi, připravil bohatý program pro rodiny s dětmi na pěkném místě lounského výstaviště. Jedná se o první akci Ústeckého kraje tohoto charakteru a věříme, že se stane novou tradicí,“ uvedl 1. náměstek hejtmana Jiří Kulhánek a dodal: „Den pěstounství je jedním z projektů, které Ústecký kraj a jeho partneři realizují v průběhu celého roku v rámci osvětových kampaní. Cílem nejen této akce je představit veřejnosti poslání pěstounské péče, ale také poděkovat stávajícím pěstounům za jejich náročnou práci.

Kromě kulturního programu je pro děti připraveno 14 soutěžních stanovišť, po jejichž splnění obdrží malý dárek. Součástí programu je také vernisáž výstavy fotografií 13 pěstounských rodin, které žijí v našem kraji. Výstava nese název „Jsem pěstoun v Ústeckém kraji". Ústecký kraj ji pořídil po vzoru výstavy pěstounů, kterou v předchozím roce zapůjčila Nadace J&T a která putovala po různých místech obcí kraje a vzbudila pozitivní ohlas a uznání. 

Více informací o programu akce naleznete v pozvánce nebo na webových stránkách Ústeckého kraje.

Pozvánka
Vstup na akci je zdarma

 

1
Během Dne pěstounství proběhne také vernisáž výstavy Jsem pěstoun v Ústeckém kraji

 

2
 

3

 

 
Zodpovídá: Mgr. Hana Šťástková
Vytvořeno / změněno: 13.9.2023 / 13.9.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém