Orientační nabídka


 

Den s Ústeckým krajem a se starosty Litoměřicka

Dotační tituly Ústeckého kraje, záplavová území, nebo také Labská cyklostezka a odpadové hospodářství, to byla témata Dne s Ústeckým krajem, který se odehrál na Litoměřicku. Jednalo se o výjezd vedení Ústeckého kraje na setkání se starosty okresu Litoměřice, kde se nejen prezentovala témata a vize kraje, ale především řešilo to, co starosty v místě zajímá a trápí.
Tisková zpráva z 19. září 2023
01
 

 
 

 „Chceme se obcím a městům přiblížit a ukázat, že jsme připraveni jim naslouchat a řešit jejich starosti a také že u nás jsou dveře vždy otevřené. Jako krajská samospráva chceme s obcemi spolupracovat na konstruktivních řešeních pro naše občany,“ řekl ke konceptu Dnů s Ústeckým krajem hejtman Jan Schiller. Tato setkání se odehrávají vždy jednou za měsíc postupně ve všech okresech Ústeckého kraje. Hejtmana doprovodili členové Rady Ústeckého kraje Jiří KulhánekLubomíra Mejstříková, Jiří Řehák, Radim LaiblIva DvořákováJan Růžička, Jindra Zalabáková a Marek Hrabáč.

Po úvodní prezentaci měli starostky a starostové v diskuzi prostor zvednout témata, která je zajímají. Řeč byla např. výstavbě vysokorychlostní trati a vyjednávání kraje ohledně plánované aktualizace aktivních záplavových zón. Starostové se zajímali o plán odpadového hospodářství nebo o výstavbu a opravu Labské cyklostezky. Vedení kraje doprovázeli také vedoucí odborů krajského úřadu, kteří na místě doplňovali konkrétní podrobnosti.

Další setkání, tentokrát na Ústecku, proběhne v říjnu.

1
Členové rady kraje v Litoměřicích

2
Zaplněný sál litoměřického hradu

3

4

5

 

 

 

 

 

 
Zodpovídá: Mgr. et Mgr. Magdalena Fraňková
Vytvořeno / změněno: 19.9.2023 / 19.9.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém