Orientační nabídka


 

Dotační program Voucher pro rozvoj podnikání

 

 
 
Z důvodu překročení alokovaných zdrojů byl příjem žádostí Voucher pro rozvoj podnikání - podnikatelé a Voucher pro rozvoj podnikání - nepodnikající osoba pozastaven.

Termín zahájení příjmu elektronických žádostí: 15. 1. 2024, od 9:00 hod. 
Termín možného předvyplnění elektronické žádosti: 10. 1. 2024, od 9:00 hod.

Elektronická žádost o dotaci Voucher pro rozvoj podnikání - nepodnikající osoba - https://opst.kr-ustecky.cz/OPST_PN
Elektronická žádost o dotaci Voucher pro rozvoj podnikání - podnikatelé - https://opst.kr-ustecky.cz/OPST_PP

Doručení a podpis žádosti: 
Žádost vygenerovanou z on-line formuláře pro příjem žádostí a doručenou na email žadatele nejpozději do 10 pracovních dnů doručte prostřednictvím datové schránky s uplatněním fikce podpisu (datová schránka Ústeckého kraje ID: t9zbsva). V případě více jednajících osob dle obchodního rejstříku však musí být žádost opatřena zaručeným elektronickým podpisem založeným na kvalifikovaném certifikátu nebo kvalifikovaným elektronickým podpisem všech těchto osob.

Nebo žádost opatřete zaručeným elektronickým podpisem (podpisy) založeným na kvalifikovaném certifikátu nebo kvalifikovaným elektronickým podpisem a doručte prostřednictvím ePodatelny (ePodatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz).

Nebo, POUZE V PŘÍPADĚ FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ, elektronickou žádost vytiskněte, opatřete ji vlastnoručním podpisem a doručte v listinné podobě na Krajský úřad Ústeckého kraje, Velká Hradební 3118/48, 400 01 Ústí nad Labem, a to v zalepené obálce označené: „název dotačního programu“, plným jménem žadatele a jeho adresou (bydliště) a textem „NEOTVÍRAT“. 

Podpis/podpisy musí patřit oprávněné osobě, tj. fyzické osobě, statutárnímu orgánu, anebo je doložena ověřená plná moc, kterou vystavil statutární orgán pro jinou oprávněnou osobu.

MSP (Malý a střední podnik, fyzická osoba podnikající)
Dotační program Voucher pro rozvoj podnikání (Vyhlášený dne 12. 12. 2023 na základě usnesení Zastupitelstva Ústeckého kraje)

Fyzická osoba nepodnikající
Dotační program Voucher pro rozvoj podnikání (Vyhlášený dne 12. 12. 2023 na základě usnesení Zastupitelstva Ústeckého kraje)

Závazné pokyny pro zastřešující projekty: https://opst.cz/dokument/3293
Pravidla pro žadatele a příjemce podpory v Operačním programu Spravedlivá transformace: https://opst.cz/dokumenty/pravidla-pro-zadatele/
Příručka k aplikaci pojmu „jeden podnik“ z pohledu podpory de minimishttps://www.uohs.cz/download/Sekce_VP/VP_update/Prirucka-k-pojmu-jeden-podnik_rev-kveten-2021.pdf
Metodický pokyn k ověřování podniku v obtížích při implementaci fondů EU v programovém období 2021 – 2027: DotaceEU - Metodický pokyn k ověřování podniku v obtížích při implementaci fondů EU
Uživatelská příručka k definici malých a středních podniků: https://www.uohs.cz/download/Sekce_VP/VP_update/uzivatelska-prirucka-k-definici-MSP_2022.pdf 


Seznam kontaktních osob

Pracovníci Oddělení lidských zdrojů, podpory průmyslu a podnikání:


Osobní konzultace budou poskytovány po předchozí domluvě na přesném dni a čase.

 

Konzultační místo

Krajský úřad Ústeckého kraje, Odbor podpory podnikání, inovací a transformace, budova A, Velká Hradební 3118/48, 400 01 Ústí nad Labem.

Financováno EU a MŽP


 
Zodpovídá: Ing. Karolína Druxová
Vytvořeno / změněno: 13.11.2023 / 13.11.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém