Orientační nabídka


 

Hejtman Jiří Šulc a předseda Senátu Parlamentu ČR zahájili XIII. výroční sjezd oftalmologické společnosti

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Hejtman Jiří Šulc a předseda Senátu Parlamentu ČR zahájili XIII. výroční sjezd oftalmologické společnosti
Předseda Senátu Přemysl Sobotka odpoledne navštívil Masarykovu nemocnici, zítra má na programu návštěvu teplických lázní, setkání s primátorem Teplic Jaroslav Kuberou a návštěvu Mostecké uhelné společnosti.
 

 
 

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne 9. 6. 2005

 

Hejtman Jiří Šulc a předseda Senátu Parlamentu ČR zahájili XIII. výroční sjezd oftalmologické společnosti

 

XIII. výroční sjezd české oftalmologické společnosti s mezinárodní účastí probíhá v Ústí nad Labem pod záštitou předsedy Senátu Parlamentu ČR Přemysla Sobotky, hejtmana Ústeckého kraje Jiřího Šulce a primátora města Petra Gandaloviče. Prostory pro konání tohoto mimořádného setkání lékařů poskytl ústecký Dům Kultury chemiků a v jeho průběhu zazní přes 140 příspěvků.

Účastníky XIII. výročního sjezdu České oftalmologické společnosti hejtman Jiří Šulc srdečně přivítal: „Nejsem lékař, ale přesto mám v našem kraji v lékařství takříkajíc na povel. Oční lékařství je jedním ze špičkových medicínských oborů, které náš kraj velmi dobře reprezentují v dalších regionech a já Vám za vaší práci upřímně děkuji. Věřím, že se u nás budete cítit jako doma a tomuto sjezdu přeji co nejvíce úspěchů.“

Podrobnosti o XIII. Výročním sjezdu České oftalmologické společnosti s mezinárodní účastí v Ústí nad Labem jsou umístěny na webových stránkách BOS. org s.r.o..

Předseda Senátu Přemysl Sobotka odpoledne navštívil Masarykovu nemocnici. Prohlédl si některá její oddělení a zajímal se o problematiku změny právní formy krajských nemocnic. Nutnost těchto změn během návštěvy zdůraznil také hejtman Jiří Šulc. “Nemocnice jako příspěvková organizace už nekulhá na jednu nohu, ale jen leze a dodělává. Byla by chyba toto nemocné zvíře nechávat při životě. Zdravotnictví si zaslouží jasné transparentní podmínky pro svou existenci,“ řekl hejtman.

Dalším bodem programu návštěvy předsedy senátu v Ústeckém kraji byla prohlídka stavby dálnice D8. Po té co se Přemysl Sobotka seznámil s postupem stavby tunel Panenská, řekl že jediná půjčka pro kterou při hlasování zvedne ruku bude ta určená na dostavbu dálnice.

Cesta předsedy senátu dále vedla do Penzionu Loučky v Litvínově, kde pro něj bylo připraveno ubytování. Nečekaně tam také do jeho programu přibyla večerní návštěvy koncertu Dana Bárty.

Dnes (v pátek 10.6.) má Přemysl Sobotka na programu návštěvu teplických lázní, setkání s primátorem Teplic Jaroslavem Kuberou a návštěvu Mostecké uhelné společnosti.

Vydala: Mgr. Romana Žatecká, tisková mluvčí Ústeckého kraje

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 754, mobil 603 192 631

e-mail: zatecka.r@kr-ustecky.cz

 

 

Hejtman Jiří Šulc a předseda Senátu Parlamentu ČR zahájili XIII. výroční sjezd oftalmologické společnosti

 
Zodpovídá: 11
Vytvořeno / změněno: 9.6.2005 / 10.6.2005 | Zveřejnit od-do: 9.6.2005-9.9.2005
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém