Orientační nabídka


 

Hejtman Jiří Šulc poděkoval zaměstnancům ÚSP Litvínov -Janov

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Hejtman Jiří Šulc poděkoval zaměstnancům ÚSP Litvínov -Janov
" Rád bych připomenul, že celá rekonstrukce přišla na bezmála 51 milionů korun a v takovém objemu jsme peníze nedali hned tak někomu. V letošním roce jich bylo jen několik, akce můžeme spočítat na prstech jedné ruky," řekl včera (2.10.) po přestřižení pásky v Ústavu sociální péče v Litvínově - Janově hejtman Jiří Šulc.
 

 
 

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne 3.10.2006

 

Hejtman Jiří Šulc poděkoval zaměstnancům ÚSP Litvínov –Janov

 

Rád bych připomenul, že celá rekonstrukce přišla na bezmála 51 milionů korun a v takovém objemu jsme peníze  nedali hned tak někomu. V letošním roce jich bylo  jen několik, akce můžeme spočítat na prstech jedné ruky,“ řekl včera (2.10.) po přestřižení pásky v Ústavu sociální péče v Litvínově – Janově hejtman Jiří Šulc.  Tradiční symbolikou oficiálně dal do užívání nové prostory zdejšího ústavu, který je příspěvkovou organizací Ústeckého kraje. Ty přestavěla  mostecká dodavatelská společnost JOEL s.r.o. během  jednoho roku ve střešní nástavbě tohoto zařízení. Finanční prostředky šly nejen do celkové rekonstrukce střešní nástavby, ale i zateplení budovy.

   „Jsem přesvědčený, že jsou to smysluplně vynaložené peníze. Tady názorně vidíte, že kdybychom  se nechali vydírat nejmenovaným dopravcem, nemohli bychom investovat tam, kde je to tolik potřeba a pamatovat tak na lidi, kteří na naši pomoc spoléhají,“ konstatoval krajský politik.  Ještě než si v doprovodu svého náměstka Petra Fialy, krajského radního Vladimíra Záhorského, vedoucího odboru sociálních věcí a zdravotnictví  Petra Severy a dalších představitelů vedení ústavu i přizvaných hostí prohlédl nejen nové prostory, ale prošel i celý areál, poděkoval všem zaměstnancům za obětavou práci i za to, že spolu s klienty přestáli čas rekonstrukce, která se realizovala za plného provozu. „Vím, že jste neměli často na růžích ustláno, protože práce řemeslníků probíhaly nepřetržitě celou zimu, bez ohledu na klimatické podmínky. Chtěl bych vám vyjádřit podporu ve vaší náročné  a obětavé práci a ještě jednou poděkovat,“ řekl hejtman. Ředitel ÚSP Jiří Šimůnek přiznal, že si všichni už nyní oddechli, ale i to, že kraj měl při výběru dodavatele šťastnou ruku. „Dokázali jsme se domluvit, vyjít si vstříc, a byli skutečně precizní,“ shrnul ředitel kvalitně odvedenou práci.

   Ve střešní nástavbě jsou nyní tolik potřebné provozy jako kupříkladu sušárny, prádelna ,  mandlovna, šicí dílny, ale také dosud chybějící rehabilitace, dále dva chráněné byty i počítačová pracovna. Současná podoba litvínovského ústavu je důkazem toho, že Ústecký kraj  má zájem na tom, aby se jeho příspěvkové organizace nemusely přes ostatními v republice stydět. Aby v nich klienti i zaměstnanci byli spokojeni. A o tom se hejtman Jiří Šulc  včera přijel osobně přesvědčit.   

 

připravila: Naďa Kocábková, kancelář hejtmana Ústeckého kraje

oddělení informací a vnějších vztahů

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 741

kocabkova.n@kr-ustecky.cz

 

 

Hejtman Jiří Šulc poděkoval zaměstnancům ÚSP Litvínov -Janov

Hejtman Jiří Šulc poděkoval zaměstnancům ÚSP Litvínov -Janov

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 3.10.2006 / 3.10.2006 | Zveřejnit od-do: 3.10.2006-3.11.2006
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém