Orientační nabídka


 

Manažerem roku v kategorii veřejné správy se stal hejtman Oldřich Bubeníček

mr
Ve čtvrtek 21. dubna 2016 udílela Česká manažerská asociace na pražském Žofíně již po třiadvacáté prestižní ocenění Manažer roku. Do sedmdesátky finalistů postoupil i hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček a v kategorii „Veřejná správa – představitel“ si odnesl cenu Manažer odvětví 2015. Blahopřejeme!
 

Odkazy


 
 

Při předávání cen nejlepším manažerům byl přítomen i prezident Miloš Zeman a premiér Bohuslav Sobotka a oceněným manažerům poblahopřáli.

Ze sedmdesáti finalistů byli pouze dva z Ústeckého kraje. Vedle hejtmana Oldřicha Bubeníčka si odnesl ocenění manažer roku v odvětví chemie Mgr. Inž. Marek Świtajewski, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Unipetrol a jednatel společnosti Unipetrol RPA v Záluží.

Soutěž o manažera roku byla založena v roce 1993 jako počátek tradice hodnocení významných reprezentantů managementu v České republice. Je prezentací moderních metod firemního řízení, jejich vývoje a trendu. Umožňuje ocenit osobnosti managementu, prezentovat jejich výsledky širší veřejnosti a poukázat na jejich úlohu v rozvoji české ekonomiky.

K objektivnímu posouzení účastníků soutěže a k regulérnosti jejího průběhu je vytvořen Řídící výbor soutěže, složený ze zástupců vyhlašovatelů a partnerů soutěže, vrcholových manažerů a odborníků z oblasti managementu. Hodnocení provádí Hodnotitelská komise jmenovaná Řídícím výborem soutěže.

Podrobnosti na www.manazerroku.cz.

mr

(foto Jiří Vacek)

mr

mr

mr


 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 23.4.2016 / 23.4.2016
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém