Orientační nabídka


 

Mikulášské jízdy na linkách DÚK

nnn
Mikulášská nadílka se pomalu blíží a my pro vás máme tip kde a jak to oslavit. Mikuláše s čertem a andělem totiž nemusíte potkat jen ve městě či u vás doma.
Mikuláše s jeho pomocníky potkáte i ve vlacích na některých našich linkách.
 

Odkazy


 
 

A kdy? Prvního potkáte již v sobotu 2. prosince cestou na Moldavu, kam je sveze společnost GW Train. Pozor ale – na této speciální lince NEBUDOU platit jízdenky DÚK, jízdenku pro Mikulášskou jízdu si budete moct koupit přímo ve vlaku, stejně tak jako drobné občerstvení. Těšit se můžete i na doprovodný program, který zajistí skupina Dance Mission.

Podruhé tohle Mikulášské trio můžete potkat na Švestkové dráze 5. prosince během své cesty ze školy nebo z práce. Mikuláše s jeho parťáky zde potkáte v odpoledních hodinách. I zde se můžete těšit na doprovodný program, drobné občerstvení a chybět nebude ani svařák na zahřátí. Na závěr večera rozjasní prostor ohňová show. Na lince platí běžný tarif DÚK. Můžete tak tedy vyrazit na malý výlet za Mikulášem, nebo si jen zpříjemnit vaši každodenní cestu z práci či ze školy i s vaší časovou jízdenkou, kterou již máte zakoupenou. Svatou trojici totiž potkáte v každém spoji od 12:14 z Litoměřic, poslední spoj bude končit už v Třebenicích v 19:14.

Vezměte své malé i velké ratolesti na nezapomenutelnou jízdu na jednu z našich linek během tohoto kouzelného období.

 

 
Zodpovídá: Štěpánka Svobodová
Vytvořeno / změněno: 30.11.2023 / 30.11.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém