Orientační nabídka


 

Nadace Jistota Komerční banky darovala záchranné službě sto padesát tisíc korun

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Nadace Jistota Komerční banky darovala záchranné službě sto padesát tisíc korun
Hejtman Ústeckého kraje Jiří Šulc dnes (11.9.) převzal od zástupců regionálního vedení Komerční banky a její nadace Jistota šek v hodnotě sto padesát tisíc korun. Václav Tomandl, ředitel ústecké KB, předseda správní rady a Nadace KB Jistota Jaroslav Říšský a člen správní rady této nadace Rostislav Valenta spolu s hejtmanem a ředitelem Záchranné zdravotnické služby (ZZS) Iljou Deylem podepsali darovací smlouvu na částku 150 tisíc korun.
 

 
 

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne  11.9. 2006

 

Nadace Jistota Komerční banky darovala záchranné službě sto padesát tisíc korun

 

Hejtman Ústeckého kraje Jiří Šulc dnes (11.9.) převzal od zástupců regionálního vedení Komerční banky a její nadace Jistota šek v hodnotě sto padesát tisíc korun. Václav Tomandl, ředitel ústecké KB, předseda správní rady a Nadace KB Jistota Jaroslav Říšský a člen správní rady této nadace Rostislav Valenta spolu s hejtmanem  a ředitelem Záchranné zdravotnické služby (ZZS) Iljou Deylem podepsali darovací smlouvu na částku 150 tisíc korun.

    „ Komerční banka nesponzoruje hned tak leckoho,  vždy si v průběhu roku vybere nějaký zajímavý a  důležitý subjekt a finančně podpoří jeho záslužné aktivity nebo činy. S Ústeckým krajem nás pojí dobré vztahy a spolupráce. Věříme, že i tentokrát náš výběr a rozhodnutí byl správný,“ řekl Václav Tomandl. Hejtman Jiří Šulc  jeho slova podpořil a dodal. „ Zdravotníci a záchranáři jistě přivítají každou korunu a takových mecenášů si  velice cení. Určitě už nyní mají jasnou představu na co peněžní dar potřebují.“  Tvrzení hejtmana pak konkretizoval ředitel ZZS ( je příspěvkovou organizací  Ústecké kraje)  „ Chceme si v brzké době pořídit  další nové sanitní vozy, darovanou částku přidáme k investicím. Chtěl bych poděkovat nejen Ústeckému kraji, ale především dárcům, protože  naše zařízení potřebuje pro záchranu lidských životů stále novou, moderní a lepší techniku a vybavení. Vážíme si toho, že si Nadace Jistota v hledáčku nových subjektů vybrala právě nás,“ uvedl Ilja Deyl.

   Zástupci Komerční banky a Nadace Jistota na závěr setkání informovali hejtmana o tom, že ještě do konce  letošního roku chtějí finančně  podpořit v našem kraji také  další zdravotnická zařízení, aby svá pracoviště mohla vybavit  novými přístroji. Konkrétně půjde o  nemocnici v Mostě a Děčíně.

 

 

připravila: Naďa Kocábková, kancelář hejtmana Ústeckého kraje

oddělení informací a vnějších vztahů

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 741

kocabkova.n@kr-ustecky.cz

 

 

 

 

Nadace Jistota Komerční banky darovala záchranné službě sto padesát tisíc korun

 
Zodpovídá: Bc. Lucie Jarolímková
Vytvořeno / změněno: 12.9.2006 / 12.9.2006 | Zveřejnit od-do: 12.9.2006-12.10.2006
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém