Orientační nabídka


 

Opravárenské středisko Solar Turbines zahajuje provoz

1
Společnost Solar Turbines, zaměřená na výrobu turbín, dnes slavnostně otevřela své high-tech opravárenské středisko v průmyslové zóně Triangle. U slavnosti se všemi zaměstnanci a jejich rodinami nechyběla ani hejtmanka Jana Vaňhová a náměstek Arno Fišera. Opravárenské středisko bude sloužit na opravu turbín z Evropy a Afriky, je vybaveno špičkovou technologií a je jediné v regionu Evropy. V tuto chvíli zaměstnává přes 70 zaměstnanců, ovšem dle plánů společnosti je cílový stav cca 500.
 

 
 

Tisková zpráva z 2. července 2012

„Ke společnosti Solar Turbines máme vřelý vztah,neboť byla po delší době první, která si pro své působení vybrala právě zónu Triangle a tím zahájila jakousi její renesanci. Nový závod vyrostl doslova na zelené louce v přislíbeném termínu a nabídl již první pracovní místa lidem v Ústeckém kraji,“ připomněla v úvodní řeči hejtmanka Jana Vaňhová. Vice prezident společnosti Peter Taylor poté odprezentoval zaměření a plány společnosti a neopomněl zdůraznit, že umístění opravárenského centra právě v zóně Triangle má strategickou hodnotu. Ředitel agentury Czechinvest Miroslav Křížek poté zařadil tuto investici mezi deset nejlepších a nejzajímavějších v České republice.

Celý den po přestřihnutí pásky se nesl v rodinném duchu, kdy zaměstnanci a jejich blízcí mohli navštívit a prohlédnout si podnik, ale také využít připravených atrakcí pro děti i pro dospělé.

 

1
Prezident společnosti ST Jim Umpleby, hejtmanka Jana Vaňhová a ředitel Czechinvest stříhají pásku u nového opravárenského střediska

2

3
Viceprezident Peter Taylor prezentuje zaměření společnosti

4
Hosté a zaměstnanci na slavnosti

 

 

 

 
Zodpovídá: Mgr. Magdalena Hanáčková
Vytvořeno / změněno: 2.7.2012 / 2.7.2012
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém