Orientační nabídka


 

Podpořte MUDr. Janu Dušánkovou v soutěži Anděl mezi zdravotníky

Lékařka Onkologického oddělení Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., MUDr. Jana Dušánková je ve finále soutěže Anděl mezi zdravotníky, kde bojuje o cenu Sympatie Florence.
Tisková zpráva ze dne 12. 8. 2021
Anděl mezi zdravotníky logo
 

 
 
Jana Dušánková pracuje v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem jako lékařka na onkologickém oddělení, kde se specializuje na léčbu pacientů s nádory ledvin. Po atestaci z paliativní medicíny iniciovala založení mobilního hospice v Ústí nad Labem, ve kterém od jeho počátků s laskavostí a důsledností sobě vlastní působí jako vedoucí lékařka. „Jsem hrdá na to, že jsme se v nemocnici dopracovali k tomu, že si pacient může určit, kde a jak chce být dopečován,“ řekla lékařka, jejíž pacienti oceňují nejen její rozsáhlé odborné znalosti a zkušenosti, ale zejména milý a trpělivý přístup a velkou úctu a respekt k lidem. 

Jana Dušánková přednáší, pořádá odborné semináře a je aktivní účastnicí vzdělávacích akcí zaměřených zejména na paliativní péči. Ve volném čase sportuje, vyráží do přírody a věnuje se svým dvěma synům. I přes svoji psychicky náročnou práci je životní optimistka, která rozhodně nešetří úsměvem. 

Členem poroty soutěže je také předseda představenstva Krajské zdravotní, a. s., MUDr. Ondřej Štěrba. „Je pro mne čest zdravotníky touto cestou veřejně podpořit. Opravdu si myslím, že to jsou pro plno lidí andělé, kteří mají poslání, ale i dar pomáhat druhým. Určitě si zaslouží respekt veřejnosti,“ uvedl MUDr. Štěrba. Za Krajskou zdravotní ale není v porotě jediný. Společně s ním do ní zasednou také ředitel nemocnice v Děčíně MUDr. Michal Hanauer, MBA, a ředitel mostecké nemocnice MUDr. Petr Najman.

Hlasovat v soutěži je možné do 19. srpna na adrese https://bit.ly/FlorenceAndelMeziZdravotnikySympatie

Finálový večer se uskuteční 28. srpna 2021 od 20.00 hodin v Městském divadle Dr. J. Čížka v Náchodě.

Zdroj: info@kzcr.eu

01
Jana Dušánková pracuje v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem jako lékařka na onkologickém oddělení, kde se specializuje na léčbu pacientů s nádory ledvin

 



 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 12.8.2021 / 12.8.2021 | Zveřejnit od: 12.8.2021
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém