Jiří Eichler, žák třetího ročníku oboru kuchař, obsadil třetí místo v celostátním finále kuchařské soutěže. Během 45 minut musel připravit 4 porce s použitím dominantní suroviny filet z kapra (aspoň 150g filetu z kapra) a vylosované bylinky z tajného koše. Svým bravurním výkonem velmi potěšil učitelku odborného výcviku paní Lenku Opavovou, která žáka na danou soutěž připravila.
Odbornou soutěž pořádala Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Soutěž Český kapr je nominační soutěž na GASTRO JUNIOR Brno 2017.
Zdroj: Mgr. Miloš Dočekal, zástupce ředitele pro projekty a mimoškolní činnost, Střední škola řemesel a služeb Děčín IV.
Jiří Eichler musel během 45 minut připravit 4 porce s použitím dominantní suroviny filet z kapra.
Obsadil třetí místo.
Žáka na soutěž připravila učitelka odborného výcviku paní Lenka Opavová.