Orientační nabídka


 

Potvrzena spolupráce s krajskou hospodářskou komorou

11
Prováděcí smlouva pro rok 2013 k Rámcové smlouvě o vzájemné spolupráci mezi Ústeckým krajem a Krajskou hospodářskou komorou Ústeckého kraje byla slavnostně podepsána v pondělí dne 4. února 2013 na krajském úřadu.
 

 
 

Smlouvu podepsal za Ústecký kraj hejtman Oldřich Bubeníček a za KHK František Jochman, předseda krajské komory. Přítomni byli gestoři obou smluvních stran za jednotlivé oblasti spolupráce.

 „Vážím si spolupráce s krajskou hospodářskou komorou. Komora, která sdružuje podnikatelské subjekty, je pro Ústecký kraj přirozeným partnerem v klíčových oblastech, jako je například řešení zaměstnanosti, výchovy a vzdělávání a životního prostředí,“ uvedl při podpisu smlouvy hejtman Oldřich Bubeníček.

 Účelem Prováděcí smlouvy pro rok 2013 je specifikace konkrétních akcí a činností ve smyslu uzavřené Rámcové smlouvy o vzájemné spolupráci. Spolupráce je vymezena v následujících oblastech: Poradenství v podnikání, Výchova, vzdělávání a zaměstnanost, Stavebnictví, Doprava, Obchod a služby, Cestovní ruch a regionální rozvoj, Životní prostředí, Energetika, Ochrana majetku a osob, Informační technologie, Hospodářství, Sociální záležitosti a zdravotnictví, Územní plánování, Kultura a památková péče, Vzájemná podpora a koordinace zahraničních aktivit a Strategie přípravy realizace projektů.

Připravil: OTI

a

j
Smlouvu podepsal za KHK předseda František Jochman (vlevo) a za Ústecký kraj hejtman Oldřich Bubeníček3

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 6.2.2013 / 6.2.2013
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém