Orientační nabídka


 

Prodej vstupenek na 4. Reprezentační ples Ústeckého kraje

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Prodej vstupenek na 4. Reprezentační ples Ústeckého kraje
V pátek 2. března se v Městském divadle v Chomutově uskuteční již 4. Reprezentační ples Ústeckého kraje, který zahájí hejtman Jiří Šulc. Zbylé vstupenky budou od pátku, respektive od pondělí, v prodeji.
 

 
 

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne 14. února 2007

Prodej vstupenek na 4. Reprezentační ples Ústeckého kraje

 

I tato podivná zima patří plesům. V pátek 2. března se v Městském divadle v Chomutově uskuteční již 4. Reprezentační ples Ústeckého kraje a dá se říci, že letošní plesová sezóna bude s přicházejícím jarem opravdu vrcholit. Prostory chomutovského divadla se chystají do gala aby přivítaly většinu představitelů Ústeckého kraje, statutárního města Chomutova, významné podnikatele, průmyslníky i celebrity našeho regionu. I letošní krajský ples bude přehlídkou známých umělců; moderátorství se například ujme oblíbený herec pražského divadla Sklep Tomáš Hanák, samostatná vystoupení chystají do společenského sálu třeba Šárka Vaňková, Martin Maxa, Lucie Vondráčková či Michal David,  představí se také disko tance v provedení skupiny Casio, orchestr Golem, skupina Křeč s alternativními a scénickými tanci, Moravská cimbálovka a další umělci a soubory. Všechny majitele vstupenek uvítá ještě před osmou hodinou večerní dívčí smyčcová formace s akustickými nástroji, která si říká Kvartet Bohemia (prý jsou ty dívky čtyři).

            Čtvrtý reprezentační ples Ústeckého kraje zahájí v osm večer hejtman Ústeckého kraje Jiří Šulc a potom už bude patřit Společenský sál,  Vinárna  a další prostory Městského divadla v Chomutově všem, kteří rádi tančí, navazují přátelství, rádi se blýsknou novou garderobou a občas si připijí na vše, co v je tomto životě a v našem kraji dobrým. Část výtěžku ze vstupného bude i letos věnována na charitativní účely, konkrétně Správě sociálních služeb v Chomutově. Zrovna to je dobré, stejně jako sponzoři plesu, kteří jsou uvedeni dole na přiložené pozvánce.

            Jsme-li u vstupného:  Lístek nestojí  ani tisíc, ani osm set či pět set korun, ale pouhých 499,- Kč. V těchto dnech je k dispozici ještě posledních 64 míst na balkoně a 50 vstupenek do vinárny. Od pátku 16. února budou zbylé vstupenky v prodeji v pokladně v přízemí Krajského úřadu Ústeckého kraje v Ústí nad Labem, Velká Hradební 3118/48, od pondělí 19. února půjde vstupenky také zakoupit přímo v pokladně Městského divadla Chomutov, ul. B .Němcové 552.

Chcete Pohyb? Kupte si Lístek! Buďte Elegantní v dobré Společnosti!  Prostě PLES Ústeckého kraje, v tomto tisíciletí už čtvrtý, vás všechny očekává hned první březnový pátek v Městském divadle v Chomutově!  A v sobotu pak může přijít jaro…

 

připravil: Zbyněk Šebesta, kancelář hejtmana Ústeckého kraje

oddělení tiskových informací

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 742

sebesta.z@kr-ustecky.cz

Prodej vstupenek na 4. Reprezentační ples Ústeckého kraje

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 14.2.2007 / 14.2.2007 | Zveřejnit od-do: 14.2.2007-3.3.2007
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém