Orientační nabídka


 

Radek Vonka je kmotrem výletů do Českého středohoří

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Radek Vonka je kmotrem výletů do Českého středohoří
Přehledného knižního turistického průvodce s fotografiemi, mapami, výletními trasami nebo informacemi o historii hradů v Českém středohoří dnes v ústecké zoologické zahradě pokřtili zástupce a náměstek hejtmana Ústeckého kraje Radek Vonka a náměstek ústeckého primátora Tomáš Jelínek.
 

 
 

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne 15. 7. 2005

 

Radek Vonka je kmotrem výletů do Českého středohoří

 

Přehledného knižního turistického průvodce s fotografiemi, mapami, výletními trasami nebo informacemi o historii hradů v Českém středohoří dnes v ústecké zoologické zahradě pokřtili zástupce a náměstek hejtmana Ústeckého kraje Radek Vonka a náměstek ústeckého primátora Tomáš Jelínek.

„O tomto unikátním sopečném pohoří jsem se dočetl už mnoho a můj vztah k této krajině vystihuje několik vět, s nimiž jsem se seznámil poměrně nedávno - krajina Českého středohoří je dramatická, malebná a kouzelná. Kdo ale bude chtít o Českém středohoří vědět, jak se říká „první a poslední“, ten by se měl soustředit na tyto publikace, zatím poslední vydání série Průvodců po Čechách, Moravě a Slezsku s velmi úctyhodnými pořadovými čísly 46. a 47.  Ano, naše krásné České středohoří se do jedné knížky nevešlo a tak vycházejí hned dvě, popisující jeho východní a západní oblast. Dovolte, abych závěrem popřál autorům a vydavatelům těchto Průvodců co nejvíce spokojených čtenářů, díky nimž se i tyto díly dočkají hned několika dotisků,“ uvedl ve svém řeči k účastníkům křestu Radek Vonka.

Knížky České středohoří-západ a České středohoří- východ, kdy za dělící hranici zvolili autoři Petr David, Věra Dobrovolná a Vladimír Soukup řeku Labe, vydalo nakladatelství Soukup & David. Publikace vycházejí v takzvané "zelené" edici a měly by být k dostání nejen v informačních centrech a u knihkupců, ale i v muzeích, galeriích, hotelech nebo kempech.

 

Připravil: František Janačík, kancelář hejtmana Ústeckého kraje

oddělení informací a vnějších vztahů

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 788

janacik.f@kr-ustecky.cz

 

 

Radek Vonka je kmotrem výletů do Českého středohoří

Radek Vonka je kmotrem výletů do Českého středohoří

Radek Vonka je kmotrem výletů do Českého středohoří

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 15.7.2005 / 15.7.2005 | Zveřejnit od-do: 15.7.2005-15.8.2005
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém