Orientační nabídka


 

Radek Vonka: Varnsdorf může být na nový sportovní areál v Kotlině pyšný

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Radek Vonka: Varnsdorf může být na nový sportovní areál v Kotlině pyšný
Radek Vonka, náměstek a zástupce hejtmana Ústeckého kraje, se zúčastnil jako jeden z čestných hostů slavnostního otevření fotbalového a atletického stadionu ve Varnsdorfu. Rekonstrukce fotbalového a atletického stadionu v Kotlině ve Varnsdorfu byla investiční akcí města, které jí realizovalo s přispěním státních dotací a vlastního rozpočtu za více než 42 milionů korun.
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 17. 7. 2007

 

Radek Vonka: Varnsdorf může být na nový sportovní areál v Kotlině pyšný

 

Radek Vonka, náměstek a zástupce hejtmana Ústeckého kraje, se zúčastnil jako jeden z čestných hostů slavnostního otevření fotbalového a atletického stadionu ve Varnsdorfu. Společně se starostou města Josefem Poláčkem, ředitelem firmy SaM silnice a mosty a.s. Dušanem Drahošem, členem krajské rady Robertem Šatníkem a ředitelem místního fotbalového klubu SK Slovan Varnsdorf Vlastimilem Gabrielem přestřihli slavnostní pásku, nataženou přes nově vybudovaný atletický ovál. Slavnostního okamžiku se účastili také Milan Franc a Pavel Kouda, členové Rady Ústeckého kraje, starostové okolních obcí včetně sousedního Saska, a zástupci dalších dodavatelských firem.

            „Málokde mají tak hezký stadion, jakým se nyní může chlubit Varnsdorf. Je to dobrá vizitka vynikající práce představitelů města v čele se starostou Josefem Poláčkem, který umí obstarat peníze a vybudovat za ně stavby, jež dobře poslouží občanům. Rád bych ale na tomto místě připomněl, že pro celý kraj bylo zahájeno plánovací období 2007 – 2013 čerpání finančních prostředků z Evropské unie a že i my, představitelé kraje máme své plány, jak i zde, ve Šluknovském výběžku realizovat investice, jenž pomohou dalšímu rozvoji. Každopádně ve Varnsdorfu už může být o jednu stavbu méně, a to i díky dobře odvedené práci dodavatelskou firmou SaM silnice a mosty. Ta dokázala, že si poradí nejen se stavbami v dopravní infrastruktuře, ale umí i sportovní areály a tribuny,“ řekl na místě mimo jiné Radek Vonka.

            Rekonstrukce fotbalového a atletického stadionu v Kotlině ve Varnsdorfu byla investiční akcí města, které jí realizovalo s přispěním státních dotací a vlastního rozpočtu. Za více než 42 mil. Kč bylo zrekonstruováno fotbalové hřiště, zázemí pro sportovce, byla vybudována atletická závodiště a nová tribuna. K úplnému otevření stadionu pro veřejnost dojde 12. srpna tohoto roku v průběhu fotbalového utkání místních hráčů s celkem fotbalového klubu AMFORA.

 

Připravil: František Janačík, kancelář hejtmana Ústeckého kraje

oddělení tiskových informací

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 788

janacik.f@kr-ustecky.cz

 

Radek Vonka: Varnsdorf může být na nový sportovní areál v Kotlině pyšný

Radek Vonka: Varnsdorf může být na nový sportovní areál v Kotlině pyšný

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 17.7.2007 / 17.7.2007 | Zveřejnit od-do: 17.7.2007-17.8.2007
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém