Orientační nabídka


 

Radek Vonka zaštítil hezkou tradici plnou emocí a květů

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Radek Vonka zaštítil  hezkou tradici plnou emocí a květů
Padesát studentů Vyšší odborné školy zdravotnické a Střední školy zdravotnické z Ústí nad Labem bylo slavnostně vyřazeno za účasti svých pedagogů i rodinných příslušníků. Většina z nich vystudovala s vyznamenáním.
 

 
 

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne 25.6.2007

 

Radek Vonka zaštítil  hezkou tradici plnou emocí a květů

 

Tři třídy studentů Vyšší odborné školy zdravotnické a Střední školy zdravotnické v Ústí nad Labem, příspěvkové organizace Ústeckého kraje, jejich rodinní příslušníci a přátelé zcela zaplnili konferenční sál Krajského úřadu v Ústí nad Labem, v němž se sešli zřejmě naposled v tomto obsazení se svými pedagogy. Slavnostní vyřazování absolventů pořádala škola již potřetí a  z akce, nad níž převzal záštitu náměstek a zástupce hejtmana Radek Vonka, se stala dychtivě očekávanou událostí snad všemi. Scénář slavnosti byl jako vždy „vyšperkovaný“, tentokrát v úvodu evergreenovou písní od  skupiny Beatles a obohacený o perfektní taneční vystoupení Romany Mudrové a Filipa Fišera

    Krátkou zdravici v úvodu pronesl také zástupce našeho kraje. „Dnes jste již absolventy a je to jistě okamžik, na který budete vždycky vzpomínat. Uzavíráte svoji jednu životní etapu a jak zde bylo řečeno, většina z vás vystudovala nástavbové studium -  obor zdravotní laborant, radiologický asistent a zubní technik s vynikajícími výsledky. Jistě nejen vás to těší, protože spolu s vámi vaše studium prožívaly také vaše rodiny. Při této příležitosti proto patří gratulace nejen vám, ale rovněž poděkování i rodičům, kteří vás ve vašem rozhodnutí pokračovat ve vzdělání aktivně podporovali,“ řekl Radek Vonka. Vyslovil přesvědčení, že všech padesát studentů od svých pedagogů a spolupracovníků školy načerpali během studia co nejvíce znalostí a informací, které úspěšně zúročí. „Náš region potřebuje vzdělané lidi, má samozřejmě zájem na tom, aby zde našli zaměstnání, které je bude uspokojovat a odpovídat jejich představě, aby se tu usadili a zakládali rodiny. Nyní pro vás nastává nová životní role a  věřím, že ji uchopíte stejně svědomitě, jako jste prošli svým studiem na této své škole. Upřímně vám blahopřeji a přeji také abyste si co nejlépe užili čas prázdnin, zregenerovali vaše síly a vy, kteří budete ve studiu pokračovat, měli na jeho konci stejné emocionální prožitky jako dnes.Vy, kteří nastoupíte do zdravotnického terénu, nechť je pro vás vaše profese jistotou, pro nemocné nadějí, vírou i návratem do života,“ ukončil svoji zdravici Radek Vonka.

Slavnostní akt vyřazování studentů Vyšší odborné školy zdravotnické a Střední školy zdravotnické v Ústí nad Labem se po předání diplomů neobešlo bez dojetí, slz a díků vedoucím studijních skupin i rodičům. Ti čerstvé absloventy zahrnuli kyticemi nejrůznějších barev a druhů, velikostí i cen.

 

 

Připravila:  Naďa Kocábková, kancelář hejtmana Ústeckého kraje

oddělení informací a vnějších vztahů

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 741, 603 192 615

kocabkova.n@kr-ustecky.cz

 

 

Alespoň část z vyřazených studentek.
Alespoň část z vyřazených studentek.

Vedoucí studijní skupiny Eva Hubáčková předávala diplomy.
Vedoucí studijní skupiny Eva Hubáčková předávala diplomy.

Radek Vonka při uvítacím projevu k absolventům školy.
Radek Vonka při uvítacím projevu k absolventům školy.

Romana Mudrová a Filip Fišer předvedli klasické tance.
Romana Mudrová a Filip Fišer předvedli klasické tance.

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 25.6.2007 / 25.6.2007 | Zveřejnit od-do: 25.6.2007-24.7.2007
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém