Orientační nabídka


 

Tisá a Most z Ústeckého kraje dominovaly Zlatému erbu 2014!

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Zlatý erb
V rámci konference Internet ve státní správě a samosprávě (ISSS) byly včera v Hradci Králové vyhlášeny výsledky celostátní soutěže Zlatý Erb 2014. V kategorii obcí i měst excelovaly Tisá (okres Ústí n. L.) a Most s nejlepšími webovými stránkami. I letos zástupci z Ústeckého kraje potvrdili, že internetové služby jsou v našem kraji na vysoké úrovni.
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 8. dubna 2014

Letošní ročník Zlatého erbu byl v ČR šestnáctým v pořadí, krajské kolo Ústeckého kraje vyvrcholilo v březnu letošního roku po jedenácté. Vítězství tu odborná porota, jíž předsedal Jan Jelínek, vedoucí odboru informatiky a organizačních věcí krajského úřadu, přiřkla právě Tisé v kategorii obcí a Mostu v kategorii měst, které měly nejlepší webové stránky. Vedoucí postavení obou se potvrdilo i v celostátním kole.

 

Vynikající úspěch ocenil ihned také hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, jenž zaslal představitelům Tisé i Mostu osobní dopis a poděkoval jim nejen za výrazný podíl na zvyšování image našeho regionu a za jeho skvělou reprezentaci, ale také za rozvoj informačních služeb občanům kraje s využíváním internetu a dalších elektronických médií. „Opravdu jde o mimořádný úspěch, po loňském vítězství Chuderova a Úštěku jsme v Hradci Králové jako kraj byli znovu zcela v popředí. Musím také ocenit mimořádnou práci krajské poroty, která vybrala zodpovědně ty nejlepší služby a celostátní porotci už měli snazší práci,“ řekl nám hejtman Bubeníček.

 

V další dílčí soutěži Zlatého erbu o Nejlepší elektronickou službu se do celostátního  kola nominovaly díky vítězství v krajském kole Podbořany. Představily mezi dalšími třinácti tituly z celé ČR vlastní program Modul pro seniory.

 

Připravilo odd. mediální komunikace kanceláře hejtmana, foto: archív konference ISSS Hradec Králové

1

2
Zástupci oceněných obcí a měst v celostátním kole soutěže Zlatý erb 2014

 
Zodpovídá: Mgr. Zbyněk Šebesta
Vytvořeno / změněno: 8.4.2014 / 8.4.2014 | Zveřejnit od-do: 8.4.2014-7.5.2014
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém