Orientační nabídka


 

Třináct firem získalo cenu Spokojený zákazník 2007

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Třináct firem získalo cenu Spokojený zákazník 2007
Sdružení českých spotřebitelů předalo na krajském úřadu ceny Spokojeného zákazníka pro rok 2007. Z rukou hejtmana Jiřího Šulce jej dostalo třináct malých firem a provozoven služeb.
 

 
 

TISKOVÁ ZPRÁVA ze dne 23.11.2007

Třináct firem získalo cenu Spokojený zákazník 2007

Majitelé třinácti drobných a malých firem v Ústeckém kraji byli vybráni Sdružením českých spotřebitelů, aby na krajském úřadu, u příležitosti regionálního Dne spotřebitele převzali ve čtvrtek 22. listopadu morální ocenění Spokojený zákazník. Mezi hosty nechyběl a prvním gratulantem byl hejtman Ústeckého kraje Jiří Šulc. Ten také od počátku existence této akce má nad soutěží tradičně záštitu. Soutěž byla v našem regionu jako pilotní projekt vyhlášena poprvé před sedmi lety.

   Ocenění se uděluje na dva roky. Návrh může Sdružení českých spotřebitelů podat kdokoliv. Letos bylo zástupci různých sdružení a samotnými spotřebiteli navrženo k ocenění celkem 39 firem. Do užšího výběru se dostalo uvedených třináct. Raritou je, že jedna z vybraných firem, konkrétně Barvy Balax s.r.o. Teplice, získala třicet hlasů, když obvyklý průměr je deset.

   „Jsem rád, že taková soutěž existuje, stává se z ní pěkná tradice. Cena sdružení se stala symbolem dobré a poctivé práce. Vím, že podnikat v naší zemi není jednoduché, konkurenční boj je složitý, přesto, jak dokazuje dnešní ocenění, dokážete poskytovat nadstandardní služby ve vysoké kvalitě,“ řekl hejtman. Posteskl si, že sdělovací prostředky podobné kladné příklady veřejně neprezentují, naopak velký prostor  raději dávají příkladům opačného charakteru. „Je to škoda, protože máme v kraji spoustu šikovných lidí a neumíme jim dát dostatečně najevo, že si jich vážíme,“ dodal Jiří Šulc. Ocenil vybrané podnikatele, ale také organizátory soutěže. „Jde o časově náročnou práci; vybírat poctivě a svědomitě není jednoduchý úkol. Musíte se přesvědčit o kvalitách té které prodejny, provozovny obchodu, a to zabere dost času. Děkuji vám, stejně jako upřímně všem dnešním oceněným,“ řekl představitel kraje. Těší ho, že mezi oceněnými je také podnikatelka, která toto morální uznání získala podruhé za sebou. Jde Hanu Mašínovou, majitelku ústeckého obchodu Jasmína, prodávající  kávu, čaj a dekorativní dárky.

   Sdružení českých spotřebitelů je nejstarší spotřebitelskou organizací v Česku (bylo založeno v roce 1990). Věnuje se poradenství, vydává nejrůznější publikace, hájí práva spotřebitelů a spolupracuje také při tvorbě právních předpisů zaměřených na ochranu spotřebitele.

 

Letošní Cenu Sdružení českých spotřebitelů Spokojený zákazník obdržely firmy:

Barvy BALAX-Teplice, Pekařství u Stolínů-Louny, Oční optik Marta Novotná-Teplice, STAS PRO-Louny, M-projekce Miloslav Mikina- Děčín-Bynov, Jiří Kopuletý-FOVET- Litoměřice, Restaurace u Záblockých- Teplice, Zdislava Mazancová, mandlování prádla- Duchcov, Energie obecně prospěšné služby pro handicapované, chráněné dílny, rekvalifikační kurzy-Meziboří, Hotel Racek -Úštěk, Růžena Polášková, masérské služby, rekondiční, regenerační a kosmetické služby-Ústí nad Labem, Ludmila Chrpová, hostinská činnost-Ústí nad Labem, Jasmína Hana Mašínová -Ústí nad Labem.

Připravila:  Naďa Kocábková, kancelář hejtmana Ústeckého kraje

oddělení  tiskových informací

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 741, 737 41 59 59

kocabkova.n@kr-ustecky.cz

 

Třináct firem získalo cenu Spokojený zákazník 2007

Třináct firem získalo cenu Spokojený zákazník 2007

Třináct firem získalo cenu Spokojený zákazník 2007

Třináct firem získalo cenu Spokojený zákazník 2007

Třináct firem získalo cenu Spokojený zákazník 2007

 
Zodpovídá: Mgr. Zbyněk Šebesta
Vytvořeno / změněno: 23.11.2007 / 23.11.2007 | Zveřejnit od-do: 23.11.2007-22.12.2007
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém