Orientační nabídka


 

Ústecký kraj se představil na veletrhu investičních příležitostí v Cannes

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Ústecký kraj se v minulých dnech úspěšně představil na veletrhu nemovitostí a investičních příležitostí MIPIM ve francouzském Cannes. Jedná se o vůbec největší podobnou akci v Evropě, a to jak do počtu vystavovatelů, tak i do významu.
 

 
 

Ústecký kraj se představil na veletrhu investičních příležitostí v Cannes

 

Ústecký kraj se v minulých dnech úspěšně představil na veletrhu nemovitostí a investičních příležitostí MIPIM ve francouzském Cannes. Jedná se o vůbec největší podobnou akci v Evropě, a to jak do počtu vystavovatelů, tak i do významu. Ve festivalovém paláci Cannes se jubilejního 15. ročníku veletrhu účastnili nejvýznamnější evropští a světoví investoři, developeři, banky a finanční instituce. Celkem se na akci prezentovalo přibližně 15 tisíc účastníků z více než šedesáti zemí.

Ústecký kraj na veletrhu představoval například strategickou průmyslovou zónu Triangle nebo program regenerace brownfields. „Při přípravě naší expozice jsme úzce spolupracovali s městy Ústí nad Labem a Most, která se veletrhu také účastnila. Našim cílem bylo představit region zahraničním investorům jako celek. Tento veletrh je jednou z nejlepších příležitostí jak dostat Ústecký kraj do povědomí odborné veřejnosti,“ uvedl vedoucí odboru hospodářské strategie krajského úřadu Jan Sixta.

            Významu veletrhu v Cannes odpovídají i náklady spojené s prezentací kraje. Za účast na něm zaplatil přibližně 250 tisíc korun. Výše nákladů je však relativní vzhledem k tomu, jak velký význam má pro kraj možnost představit se potencionálním zahraničním investorům.  Ojedinělost a exkluzivitu akce v Cannes podtrhuje i fakt, že veletrh není přístupný laické veřejnosti, přičemž vstupné činí 1000 Euro na osobu. 

 

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 18.5.2004 / 18.5.2004 | Zveřejnit do: 18.6.2004
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém