Orientační nabídka


 

V Budyni nad Ohří složilo slib 73 nových hasiček a hasičů

Za účasti hejtmana Ústeckého kraje Jana Schillera proběhlo v areálu vodního hradu Budyně nad Ohří slavnostní složení služebního slibu 73 nových příslušníků Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje (HZS ÚK).
Tisková zpráva ze dne 9. září 2023
01
 

 
 
Slavnostní složení služebního slibu je vyjádřením morálního závazku příslušníka Hasičského záchranného sboru ČR vykonávat svědomitě službu při ochraně zájmů státu a společnosti. 

„Slibuji na svou čest a svědomí, že při výkonu služby budu nestranný a budu důsledně dodržovat právní a služební předpisy, plnit rozkazy svých nadřízených a nikdy nezneužiji svého služebního postavení. Budu se vždy a všude chovat tak, abych svým jednáním neohrozil dobrou pověst bezpečnostního sboru. Služební povinnosti budu plnit řádně a svědomitě a nebudu váhat při ochraně zájmů České republiky nasadit i vlastní život.“

Slavnostního aktu se zúčastnili: ředitel HZS Ústeckého kraje Martin Laníček, starosta města Budyně nad Ohří Petr Kindl, ředitel Územního odboru Litoměřice Krajského ředitelství Policie Ústeckého kraje Policie ČR Petr Potysz, vedoucí krizového řízení Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje Jan Trpišovský a starosta Krajského sdružení hasičů Ústeckého kraje Jiří Henc. Dále byli přítomni služební funkcionáři HZS Ústeckého kraje, představitelé veřejného a společenského života a pozvaní rodinní příslušníci.

01

Slavnostního aktu se zúčastnilo vedení HZS Ústeckého kraje, představitelé veřejného a společenského života a rodinní příslušníci

01
Hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller 

02
Slavnostní složení služebního slibu je vyjádřením morálního závazku

  

03
Služební slib složilo slavnostně 73 nových příslušníků HZS Ústeckého kraje

04

 
Zodpovídá: Bc. Jan Nový
Vytvořeno / změněno: 9.9.2023 / 9.9.2023
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém