Orientační nabídka


 

V Mostě byli promováni noví absolventi Vysoké školy finanční a správní

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
V Mostě byli promováni noví absolventi Vysoké školy finanční a správní
Hejtman Ústeckého kraje Jiří Šulc (na snímku) byl hostem slavnostního aktu promoce nových absolventů Vysoké školy finanční a správní.
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 5. října 2007

V Mostě byli promováni noví absolventi Vysoké školy finanční a správní

Jedním ze tří studijních středisek pražské Vysoké školy finanční a správní, obecně prospěšné společnosti, je také město Most. V současné době tu je do všech forem studia zapsáno 730 posluchačů, velká část z nich je z jednotlivých okresů Ústeckého kraje, především z Mostecka a Chomutovska. Ti mají studium ještě před sebou, dalších 170 se ve čtvrtek 4. října dočkalo slavnostní promoce.

            V gotickém chrámu Nanebevzetí Panny Marie v Mostě nejprve slavnostně promovalo více než 130 bakalářů, odpoledne potom převzalo doklady o ukončení vysokoškolského studia a tituly inženýrů dalších 36 absolventů magisterského studia. Slavnostního aktu, jenž olemovaly tóny varhan se zpívanou českou hymnou a studentským Gaudeamus igitur, se zúčastnil také nejvyšší představitel Ústeckého kraje, jeho hejtman Jiří Šulc. Po tradičním promočním aktu a předání dokladů o ukončení vysokoškolského studia promluvila rektorka pražské Vysoké školy finanční a správní Bohuslava Šenkýřová a také Jiří Šulc; poblahopřál všem k absolutoriu studia a mimo jiné řekl: „I díky vám se zase o něco zvýší vzdělanost našeho obyvatelstva, i vaší zásluhou, znalostem a zkušenostem půjdeme dopředu a společně musíme získat pro Ústecký kraj i celou republiku kredit vyspělé země ve společné Evropě. Ano, jsem zastáncem společné Evropy, nikoliv tedy kontinentu jednotného. Naše problémy a touhy si umíme řešit a naplňovat sami, tady doma, nebude to za nás dělat nikdo jiný a jinde…“ Jak dále Jiří Šulc zdůraznil, vedle jediné univerzity na území našeho regionu –ústecké Univerzity J. E. Purkyně – se tu v posledních letech etablovala i studijní centra a pracoviště řady centrálních vysokých škol, a k nim už od roku 1999 neoddělitelně svým významem i posláním patří také soukromá pražská Vysoká škola finanční a správní, o.p.s.

           

připravil: Zbyněk Šebesta, kancelář hejtmana Ústeckého kraje

oddělení tiskových informací

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 742, 603 192 629

sebesta.z@kr-ustecky.cz

 

V Mostě byli promováni noví absolventi Vysoké školy finanční a správní

Hejtman Šulc:
Hejtman Šulc: "Ústecký kraj vás moc potřebuje!"

Doklad o ukončení studia a diplom inženýra přebírá z rukou rekorky Bohuslavy Šenkýřové  čerstvý absolvent školy Jan Kavřík. Patřil k těm, kteří prospěli s vyznamenáním...
Doklad o ukončení studia a diplom inženýra přebírá z rukou rekorky Bohuslavy Šenkýřové čerstvý absolvent školy Jan Kavřík. Patřil k těm, kteří prospěli s vyznamenáním...

V Mostě byli promováni noví absolventi Vysoké školy finanční a správní

Gotický chrám v Mostě, který byl před desetiletími přesunut, centrum mosteckých promocí VŠFS.
Gotický chrám v Mostě, který byl před desetiletími přesunut, centrum mosteckých promocí VŠFS.

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 5.10.2007 / 5.10.2007 | Zveřejnit od-do: 5.10.2007-4.11.2007
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém