Orientační nabídka


 

V Teplicích vyhlašovali Policistu roku Ústeckého kraje

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Policista roku
V Regionálním muzeu v Teplicích, v Rokokovém sále, byl slavnostně vyhlášen Policista Ústeckého kraje za rok 2015. Akce se uskutečnila pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka. Toho na udílení ocenění zastoupil Stanislav Rybák, 1. náměstek hejtmana.
Tisková zpráva ze dne 25. března 2016
 

 
 
Jako první byla vyhlášena kategorie Zaměstnanec roku. Pro ocenění si přišel a z rukou krajského policejního ředitele Jaromíra Knížete dostal Josef Nosek z oboru informačních a komunikačních technologií krajského ředitelství. Čestného uznání se dočkaly i policejní týmy. Na třetím místě skončil Tým pro oběti trestných činů a mimořádných událostí krajského ředitelství, druhý byl Tým Unipetrol a vítězem se stal tým, který v Rumburku objasnil vraždu z léta předloňského roku. Ceny všem oceněným předal primátor Teplic Jaroslav Kubera. Po Policejní síně sláv byl následně uveden Jaroslav Jedlička, zástupce vedoucího Územního odboru Teplice.

Další kategorií byl Čin roku. na pomyslných stupních pro vítěze stanuli: Lukáš Pýcha z odboru hospodářské kriminality krajského ředitelství, Lukáš Nováček s Jiřím Zelinkou z obvodního oddělení Rumburk a Martin Rekl z obvodního oddělení Most. 

V závěru se vyhlašovala i ta kategorie, podle níž je pojmenovaný celý slavnostní akt. Na třetím místě Policistovi roku umístil Jiří Suchan z 2. oddělení obecné kriminality Územní odbor Teplice, druhý skončil Petr Haňka z Obvodního oddělení Krupka a Policistou roku 2015 se stal Martin Votrubec, vedoucí dopravního inspektorátu Územního odboru Děčín. Ocenění dostal z rukou 1. náměstka hejtmana Stanislava Rybáka.

Tato ocenění jsou udělována těm policistům a občanským zaměstnancům, kteří se v uplynulém roce vyznamenali při plnění služebních povinností nebo jiným způsobem přispěli k fungování a prestiži policejního sboru. Jde o mimořádné činy vykonané ve službě, ale i mimo ni v civilu a beze zbraně.

foto
Akce se uskutečnila v Rokokovém sále teplického muzea.

foto
Ředitel Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje Jaromír Kníže.

foto
První tři v kategorii Zaměstnanec roku. Zvítězil Josef Nosek (uprostřed). 

foto
Oceněné policejní týmy.

foto
Policisté nominovaní a ocenění za Čin roku.

foto
Stanislav Rybák, 1. náměstek hejtmana blahopřeje Policistovi roku 2015 Martinu Votrubcovi.

foto

                                                                        Tři nejlepší v kategorii Policista roku.

 





 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 25.3.2016 / 25.3.2016 | Zveřejnit od-do: 25.3.2016-24.4.2016
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém