Orientační nabídka


 

Ústecký kraj podpoří i nábor malých fotbalistů

2
V Ústeckém kraji byl dnes oficiálně zahájen Měsíc náborů, jehož cílem je přivést více dětí do fotbalových klubů. Akce se netýká jen malých chlapců, ale cílí také na děvčata. Podporu rozvoji fotbalu v kraji dal také hejtman Oldřich Bubeníček. Měsíc náborů odstartoval předseda Krajského fotbalového svazu Josef Tancoš.
Tisková zpráva ze dne 2. září 2014
 

 
 

„Fotbal je stále a právem vnímán jako jednička mezi sporty. Dříve bylo samozřejmostí, že každý kluk uměl kopnout do míče. I dnes to pro mnohé rodiny může být dobrá volba vzhledem k poměrně nízké finanční nákladnosti. Není podstatné vychovávat profesionální sportovce. S nadšením pěstovaný sport podpoří v mladých lidech dobré vlastnosti, které uplatní i v dospělosti,“ vysvětlil podporu kraje hejtman Oldřich Bubeníček.

Měsíc náborů proběhne na deseti místech ve všech sedmi okresech Ústeckého kraje. Pro děti je připravený atraktivní zábavný program a pěkné dárky. Na každém hřišti se objeví jeden či více hráčů profesionálních klubů Ústeckého kraje, kteří se zároveň stanou patrony odpoledne.

„Program jsme připravili pro nejmenší děti v deseti městech kraje. Ústecký krajský fotbalový svaz s podporou Fotbalové asociace ČR se podílí na organizaci, materiální a finanční podpoře náborů. Chceme pomoci i klubům, aby se zapojilo co nejvíce dětí. To se nám daří i díky dlouhodobé spolupráci kraje,“ řekl předseda krajského svazu Josef Tancoš.

Ústecký kraj také podporuje projekt Bezpečná branka, díky kterému bylo zakoupeno 56 kusů branek pro přípravku a mladší žáky. Do zásadního zlepšení bezpečnosti na hřištích investoval kraj 1 050 000Kč. Další fáze projektu se připravuje.

Další informace:

Jan Štefko, profesionální trenér mládeže

606 683 407

1
Předseda krajského svazu Josef Tancoš a hejtman Oldřich Bubeníček na tiskové konferenci k Měsíci náborů


 

 

 

 
Zodpovídá: Mgr. Magdalena Hanáčková
Vytvořeno / změněno: 2.9.2014 / 2.9.2014
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém