Orientační nabídka


 

Dopravní soutěže DÚK na Dětském dni otevřených dveří DPMUL

stánek Dúk
Přijďte se podívat na Dětský den otevřených dveří Dopravního podniku města Ústí nad Labem, který se bude konat 17. června 2017 od 9:00 do 15:00, a zasoutěžit si s Dopravou Ústeckého kraje. Stánek v typicky zelené barvě v prostorách trolejbusové vozovny Dopravního podniku města Ústí nad Labem a.s. ve Všebořicích určitě nepřehlédnete.
 

 
 

DDOD

Dětský den otevřených dveří se stává tradiční akcí, kterou pravidelně navštíví tisíce lidí. V letošním roce se brány vozovny otevřou již v 9 hodin a tým Dopravy Ústeckého kraje bude při tom. Po celý den tak budou mít děti, ale i dospělí, možnost složit dopravní puzzle, pomyslně opravit silnici, chytit loď nebo si otestovat své dopravní znalosti. Pro milovníky autobusů jsme připravili překvapení v podobě Karosy LC735.

Stánek Dopravy Ústeckého kraje ale nebude v trolejbusové vozovně osamocen.  Dopravní podnik města Ústí nad Labem připravil pro děti nafukovací atrakce, airbrush tetování, jízdy na šlapacích kárkách, balónky, mega bubliny, dětské koutky s exhibicemi Policie ČR, Městské policie a ústeckých hasičů. Dále budou k vidění ukázky první pomoci, vystoupení dětského pěveckého sboru, taneční vystoupení, přehlídka vozového parku a ostatní techniky DPmÚL, prohlídka haly údržby trolejbusů a expozice pevného trakčního vedení.  Tradičně se mohou návštěvníci těšit na stánek BESIPu, kde si vyzkouší brýle simulující požití alkoholu a drog.


Nezapomeňte přijet veřejnou dopravou a vyhnout se starostem s parkováním, až k vozovně vás dovezou linky č. 54 a 56.


 
Zodpovídá: Ing. Magda Pejšová
Vytvořeno / změněno: 30.5.2017 / 30.5.2017
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém