Orientační nabídka


 

Pražské pozvání do Ústeckého kraje

a
Na výstavišti v Praze – Holešovicích jsou až do neděle 13. února otevřeny jednotlivé pavilony dvacátého ročníku středoevropského veletrhu cestovního ruchu Holiday World 2011. Svou expozici tu má samozřejmě také Ústecký kraj, tradiční účastník této oblíbené akce.
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 11. února 2011

Na ploše 140 m2 uprostřed pavilonu VH tu spolu s Ústeckým kraje využívají jednotlivých pultů a zázemí expozice i významná města našeho regionu, například Teplice, Litoměřice, Chomutov, Lovosice, Děčín, Louny a d., samostatné  stánky mají ve stejné hale hned za vstupem do výstaviště také města Most, Kadaň, Klášterec nad Ohří a region Krušnohoří.  Kromě našeho kraje tu jsou také nabídky ostatních regionů České republiky (vyjma dvou), mimořádné slevy tu v rámci výstavy nabízejí naše i zahraniční cestovní kanceláře.

   Samotný Ústecký kraj se po prezentaci v Brně na Regiontouru opět představuje graficky i obsahově promyšleným projektem ÚK – Brána do Čech, jehož podtitul zní Krásu hledejte doma!   Veřejnost tu má k dispozici zajímavé brožury o čtyřech turistických destinacích na území kraje (Dolní Poohří, České středohoří, České Švýcarsko a Krušné hory), zájem je rovněž o propagační materiály, mapy a letáky o hradech a zámcích kraje, o trávení aktivní dovolené, o historických a královských městech, přírodních zajímavostech nebo o rozhlednách a vyhlídkách. To vše je samozřejmě také na webových stránkách kraje a speciálně také zmíněného projektu (www.branadocech.cz).

   V sobotu a v neděli 12. a 13. února se veletrh Holiday World otevře i pro laickou, tedy nejširší veřejnost.  Po oba dny v Holešovicích zahajují o deváté hodině dopolední. Turisté a cestovatelé mohou navštívit i dvě souběžně probíhající akce – 5. ročník gastronomického veletrhu Top Gastro a 4. ročník specializovaného veletrhu golfu a golfového turismu Golf World Prague.

Připravil Mgr. Zbyněk Šebesta,

oddělení tiskových informací,

kancelář hejtmana Ústeckého kraje,

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

Tel.: 475 657 742, sebesta.z@kr-ustecky.cz,

www.kr-ustecky.cz

1

2
Expozice Ústeckého kraje v pavilonu VH.

3
Paní Olga Kolocová z odd. regionálního rozvoje a cestovního ruchu (odbor RR krajského úřadu) s návštěvníkem stánku

4
Napilno tu má i Naďa Pilátová ze stejného oddělení Krajského úřadu Ústeckého kraje 

5

6
U stánku města Chomutova 

7

8

 
Zodpovídá: Mgr. Zbyněk Šebesta
Vytvořeno / změněno: 11.2.2011 / 11.2.2011 | Schváleno / Zrušeno: 11.2.2011 / 10.3.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém