Orientační nabídka


 

Úřad práce podpoří nové investory

11
Na společné podpoře investorů v zóně Triangle se na dnešní schůzce dohodli ředitel ÚP ČR krajské pobočky v Ústí nad Labem Oldřich Malý a hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová. Setkání investorů, zástupců krajského úřadu, krajské pobočky Úřadu práce ČR a místních samospráv dotčených obcí je naplánováno na červen.
Tisková zpráva z 20. 5. 2011
 

 
 

„Jednou z priorit kraje je pomoc při řešení nezaměstnanosti. Proto například podporujeme nové investory ve strategické průmyslové zóně v Žatci a vítáme setkávání a komunikaci s úřadem práce,“ uvedla v úvodu setkání hejtmanka Jana Vaňhová.

„Jsme připraveni pomoci investorům při vyhledávání kvalifikovaných pracovních sil. Nové investory v Ústeckém kraji jen vítáme. Trh práce potřebuje oživení a nové pracovní příležitosti Ústeckému kraji prospějí,“ řekl ředitel krajské pobočky Oldřich Malý.

O vývoji nezaměstnanosti v Ústeckém kraji bude ředitel krajské pobočky Úřadu práce ČR Oldřich Malý referovat krajským zastupitelům na červnovém zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje, na které ho pozvala hejtmanka Jana Vaňhová. Novou koncepci Úřadu práce ČR představí Oldřich Malý také starostům měst a obcí v ústeckém kraji během Hejtmanských dnů, na kterých bude rovněž hostem.

 

Připravil ÚP a OTI

 

1
Hejtmanka Jana Vaňhová s ředitelem Úřadu práce Oldřichem Malým

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 20.5.2011 / 20.5.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém