Orientační nabídka


 

Vedení ÚK rozhodně odmítá řízenou provokaci proti radnímu

Na základě řady dotazů přinášíme reakci krajského vedení.
 

 
 

Vedení ÚK rozhodně odmítá řízenou provokaci proti radnímu

 

Zdá se, že do Ústeckého kraje s angažovaností bývalého předsedy ČSSD přicházejí praktiky známé z tzv. Kubiceho zprávy, která detailně popisuje tehdejší politické praktiky – řízené provokace, lži, křivá svědectví, využívání kriminálníků apod. Konkrétním příkladem je předem připravená a řízená provokace podvodníka Lukáše Kohouta, která má za cíl zdiskreditovat radního Petra Jakubce.

 

Je neuvěřitelné, že pouhé lži bez jakýchkoli důkazů od usvědčeného podvodníka a lháře jsou přitom zcela dostačující proto, aby je Mladá fronta DNES předkládala svým čtenářům jako pravdu a vytvářela tak naprosto mylný obraz o realitě v Ústeckém kraji.

 

Důrazně se ohrazujeme proti tvrzení lháře, že byl radním Ústeckého kraje řízen v přípravě kampaně na podporu paní Bulasové. Je na úvaze Petra Jakubce, jaké kroky proti tvrzením pana Kohouta podnikne.

 

Rovněž se důrazně ohrazujeme proti tvrzení Jiřího Paroubka, podle kterého pan Kohout rozdmýchával protiromské nálady na příkaz a s vědomím vedení Ústeckého kraje. Toto obvinění je naprosto nehorázné a v žádném případě se nezakládá na pravdě.

 

Snahu Jiřího Paroubka zviditelnit se záměrným očerňováním vedení Ústeckého kraje a ještě více tak jitřit napjaté vztahy mezi tzv. nepřizpůsobivými a ostatním obyvatelstvem hodnotíme jako velice nešťastnou. Jeho pokus nasbírat politické body právě na tomto případě může zásadním způsobem narušit snahu Ústeckého kraje vyřešit situaci legislativní iniciativou tzv. Ústeckým balíčkem a dalšími kroky.

 

Zablokování snahy Ústeckého kraje komplexně řešit napjatou situaci nejenom na Šluknovském výběžku by možná politicky pomohlo Jiřímu Paroubkovi, bylo by však tragédií pro slušné a pracovité občany.

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 16.10.2011 / 16.10.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém