Orientační nabídka


 

Triangle je nejlepší průmyslovou zónou roku 2014

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
2
Strategická průmyslová zóna Triangle na místě bývalého žateckého letiště se stala vítězem v kategorii Průmyslová zóna roku soutěže Investor a podnikatelská nemovitost roku 2014.
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 3. června 2015

Prestižní ocenění před zraky domácích a zahraničních hostů převzal Jaroslav Krch, ředitel Strategické průmyslové zóny Triangle, příspěvková organizace Ústeckého kraje, spolu s Jaroslavem Pikalem, zástupcem ředitele Krajského úřadu Ústeckého kraje ve večerní slavnostní atmosféře paláce Žofín na Slovanském ostrově v Praze. Akce proběhla pod záštitou ministra průmyslu a obchodu Jana Mládka, dne 28. května 2015.

Soutěž Investor a Podnikatelská nemovitost roku pořádala Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest se Sdružením pro zahraniční investice AFI. Oceňovala investiční projekty spojené s realitami ve dvou kategoriích:

  • Podnikatelská nemovitost roku - Průmyslová zóna roku
  • Podnikatelská nemovitost roku - Nemovitost roku pro technologická centra a služby

Vítěze v jednotlivých kategoriích vybrala odborná porota na základě projektů zprostředkovaných Agenturou pro podporu podnikání a investic CzechInvest a dosažených ukazatelů - výše plánované investice, odvětvového koeficientu, koeficientu celospolečenské prospěšnosti, vlastnictví a počtu přislíbených pracovních míst. Podrobněji o výsledcích soutěže, viz zde včetně promovidea zde (klikněte prosím).

Připravilo OMK ve spolupráci se SPZ Triangle 

1
Diplom za prestižní ocenění.

2

Prestižní ocenění převzal Jaroslav Krch (s diplomem) a Jaroslav Pikal (s plaketou), na snímku jsou také Jan Linhart z KPMG Česká republika, s.r.o. (zcela vlevo) a Petr Jonák, člen představenstva Svazu průmyslu a dopravy ČR (napravo).

 
Zodpovídá: Mgr. Zbyněk Šebesta
Vytvořeno / změněno: 3.6.2015 / 3.6.2015 | Zveřejnit od-do: 3.6.2015-2.7.2015
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém