Orientační nabídka


 

Krušnohorská „NEJ" znají vítěze

O vítězství v soutěži Krušnohorská „NEJ“, kterou každoročně vyhlašuje uskupení SPO-NA, letos bojovalo osm novinek v oblasti cestovního ruchu v Krušnohoří. Boj o první tři místa byl tentokrát těsný a o vítězi nakonec rozhodoval každý hlas. Prvenství veřejnost přisoudila unikátní Zipline Klíny.
Tisková zpráva ze dne 17. září 2021
f
 

 
 
V soutěži Krušnohorská „NEJ“ si poměřují síly novinky z cestovního ruchu, které nejvíce oslovily veřejnost. Ta také první tři měsíce roku nominovala to nejlepší, co je v Krušnohoří nově k vidění či k zažití, až do konce srpna pak měli lidé možnost poslat hlas svému favoritu. „V soutěži jde nejen o propagaci novinek v oblasti cestovního ruchu, ale také o to, aby se organizátoři akcí a investoři inspirovali tím, co se lidem líbí a co je do Krušných hor přiláká. Názor odborné veřejnosti v této soutěži stojí zcela stranou. Vítězí ten, komu dají lidé nejvíc hlasů. Je to ideální způsob, jak zjistit, co si lidé užívají. A propagaci Krušných hor pak zaměřit právě tímto směrem,“ říká k soutěži Petra Fryčková, ředitelka Destinační agentury Krušné hory, která jako člen SPO-NA každoročně soutěž organizuje.

Stejně jako minulý ročník, i ten letošní ovlivnila opatření související s pandemií koronaviru. „Všechna opatření a trvající lockdown se nejvíce podepsaly na cestovním ruchu a s ním souvisejících službách, na hotelích, penzionech, restauracích. I tak to ale v Krušnohoří žije. Novinky z loňského roku, o kterých se hlasovalo v letošním ročníku soutěže, patří ve vší skromnosti k tomu nejlepšímu, co se v roce 2020 nabízelo v rámci celé České republiky,“ konstatovala mluvčí SPO-NA Eva Maříková. Do soutěže tentokrát nominovala veřejnost opravdu těžký kalibr. Pořadí v hlasování je následující:

1. ZIPLINE DRÁHA Klíny UNIKÁTNÍ ZIPLINE V ČESKÉ REPUBLICE 
2. JEZERO MOST 
3. KRUŠNOHORSKÝ LIDOVÝ DŮM 
4. AUTOBUSOVÁ LINKA 421303 
5. OSLAVY VÝROČÍ 150 LET ŽELEZNICE 
6. PAMÁTNÉ STROMY Ústeckého kraje – kniha 
7. NÁVRATY VYPŮJČENÉ KRAJINY – kniha 
8. SPORTOVNÍ AREÁL "JUMPARK MATYLDA"

Soutěž se konala pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Jana Schillera.

SPO-NA je spojením čtyř subjektů, které spolupracují na propagaci a rozvoji cestovního ruchu v oblasti východních Krušných hor a Mostecka. Na deklaraci o společném postupu v cestovním ruchu se shodly Destinační agentura Krušné hory, Okresní hospodářská komora Most, Hospodářská a sociální rada Mostecka a Euroregion Krušnohoří.

a
Pohled na lana zavěšená nad areálem Klíny – ZIPLINE

b

1400 metrů dlouhý přelet nad Šumenským údolím je skvělým adrenalinovým zážitkem

 

c
Jezero Most 


 
 
Zodpovídá: Bc. Jan Nový
Vytvořeno / změněno: 17.9.2021 / 17.9.2021
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém