Orientační nabídka


 

Za kalendář v ekologické Příručce moderního člověka trekkingové kolo nebo taška plná dárků

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Za kalendář v ekologické Příručce moderního člověka trekkingové kolo nebo taška plná dárků
Trekkingové kolo a dále tašku s dárkovými předměty předal dnes Antonín Terber, člen Rady Ústeckého kraje, Kláře Humlové a Zdeňce Záhejské, výherkyním sms kvízu v Příručce moderního člověka. Ta byla na přelomu listopadu a prosince 2006 distribuována do 150 000 domácností v regionu.
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 24.1.2007

 

Za kalendář v ekologické Příručce moderního člověka trekkingové kolo nebo taška plná dárků

 

Trekkingové kolo a dále tašku s dárkovými předměty předal dnes Antonín Terber, člen Rady Ústeckého kraje, Kláře Humlové a Zdeňce Záhejské, výherkyním sms kvízu v Příručce moderního člověka. Ta byla na přelomu listopadu a prosince 2006 distribuována do 150 000 domácností v regionu. Příručka má podobu kalendáře na tento rok, s radami a tipy pro třídění domácího odpadu a infomacemi o tom, jak jsou jednotlivé složky odpadu dále zpracovávány. Materiál byl připraven v rámci projektu „Intenzifikace odděleného sběru a zajištění využití využitelných složek komunálních odpadů včetně jejich obalové složky v Ústeckém kraji“, na kterém od roku 2004 spolupracuje Ústecký kraj se společností EKO - KOM a.s. Do ukončení sms soutěže obdržel organizátor soutěže 1734 sms zpráv, z nichž byl, za účasti notáře, počítačem vylosován výherce hlavní ceny - telefonní číslo, z něhož byla zpráva odeslána. Antonín Terber se dále rozhodl, nad rámec soutěžních podmínek, ocenit odesilatele sms zprávy,která obsahovala poděkování za dobrý nápad s takto pojatým kalendářem. „K získání ceny stačilo jediné. Pokud se adresáti rozhodli kalendář v průběhu roku 2007 skutečně používat, mohli o tom poslat potvrzovací sms zprávu, to k zařazení do losování o hlavní cenu stačilo. Není to první skutečně hodnotná cena, kterou společně se sdružením EKO – KOM předáváme výhercům z Ústeckého kraje a zatím to byli vždy, k mé velké radosti, ti, pro které není třídění domácího odpadu prázdným pojmem. Proto jsem rád, že jim alespoň takovouto formou můžeme poděkovat za to, že nejsou k svému okolí, a samozřejmě i k svým sousedům, lhostejní a že s péčí o životní prostředí ve svém okolí začínají u sebe,“ konstatoval Antonín Terber.  

            Realizace projektu pokračuje i v tomto roce, Rada Ústeckého kraje schválila 17. ledna 2007 dodatek dohody o spolupráci při jeho řešení. „V dodatku předpokládáme náš letošní podíl vkládaný do projektu Ústeckým krajem do výše 1,2 milionů (bez DPH),“ konstatoval Antonín Terber.

 

 

Připravil: František Janačík, kancelář hejtmana Ústeckého kraje

oddělení tiskových informací

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

tel. 475 657 788

janacik.f@kr-ustecky.cz

 

Zdeňka Záhejská za svou sms dárkovou tašku nečekala
Zdeňka Záhejská za svou sms dárkovou tašku nečekala

Klára Humlová si kolo od Antonína Terbera vyzkoušela při okružní jízdě chodbami krajského úřadu
Klára Humlová si kolo od Antonína Terbera vyzkoušela při okružní jízdě chodbami krajského úřadu

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 24.1.2007 / 24.1.2007 | Zveřejnit od-do: 24.1.2007-24.2.2007
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém