Orientační nabídka


 

18.1. 11:00: Tisková konference k účasti Ústeckého kraje na REGIONTOUR 2011 a k projektu Brána do Čech

 

 
 

Vážení novináři,

dovoluji si Vás pozvat na tiskovou konferenci věnované účasti Ústeckého kraje na brněnském veletrhu cestovního ruchu REGIONTOUR 2011 a projektu na podporu cestovního ruchu a turistiky Brána do Čech. Konference je plánovaná na úterý 18. ledna od 11 hodin v místnosti A 740.

 

Program tiskové konference:

 

  1. Informace o získaném ocenění na veletrhu RegionTour v Brně – 1. místo v kategorii turistické portály za web www.branadocech.cz
  2. Představení webu a jeho možností
  3. Představení kampaně Brána do Čech: propagace, nové materiály

 

Info o webu

 

Turistický portál Brána do Čech (www.branadocech.cz) je uživatelsky velice příjemný web, na kterém si každý vybere přesně to, co má rád. Tipy na výlety, pozvánky na zajímavé akce a lákavé turistické trasy jak pro pěší, pro cyklisty, tak třeba pro běžkaře. Celý Ústecký kraj je rozdělen do čtveřice turistických oblastí: České Švýcarsko, České středohoří, Krušné hory a Dolní Poohří.

 

Volit můžete podle oblasti, dostupnosti dopravním prostředkem, cílové skupiny a samozřejmě podle toho, jestli se jedná o přírodu, kulturu či sport.

 

Různým výběrem na obrazovce určíte například to, že jedete s rodinou do Českého Švýcarska za přírodou, nebo chcete prostě jet na kole kamkoliv na golf, a systém vám vybere ten nejlepší balíček výletů pro vás.

 

Jednoduše si zvolíte to pravé pro vás. Fígl Brány do Čech je v tom, že každý zaregistrovaný uživatel může sám vkládat fotografie, komentáře, hodnotit různé lokality. Pokud vyrazíte s rodinkou na výlet a objevíte něco, s čím byste se chtěli podělit s dalšími lidmi, je tento web ideálním místem. Chutnalo vám někde tak, že se tam musíte vrátit? Objevili jste místo, o kterém nikdo neví? Zažili jste někde nekvalitní služby nebo přímo vydřiduchy? Neváhejte a napište to! Díky vašim reakcím bude servírované turistické menu kompletní i pro ostatní.

 

 

 

Těšíme se na setkání s Vámi!

 
Zodpovídá: Mgr. Alena Tichá
Vytvořeno / změněno: 14.1.2011 / 14.1.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém