Orientační nabídka


 

5.2.2007: Podpis Společného prohlášení o spolupráci

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
 

 
 

 

5. února 2007: Slavnostní podpis Společného prohlášení o spolupráci mezi Ústeckým krajem, Svobodným státem Sasko, Vládním prezídiem Chemnitz a Vládním prezídiem Dresden.

Zahájení 5. 2. v 11.00 hodin, Restaurace Kovárna, hrad Střekov (Ústí nad Labem)

 

Vážení kolegové,

      dovolujeme si vás co nejsrdečněji pozvat na významnou událost v životě Ústeckého kraje, jíž bude v pondělí 5. 2. t.r. podepsání Společného prohlášení o spolupráci mezi Ústeckým krajem, zastoupeným hejtmanem Jiřím Šulcem na straně jedné, a Vládním prezídiem Chemnitz, Svobodný stát Sasko (Spolková republika Německo), zastoupeným předsedou vlády Karlem Noltzem, Vládním prezídiem Dresden, Svobodný stát Sasko (SRN), zastoupeným předsedou vlády Henrym Hasenpflugem a Svobodným státem Sasko (SRN), zastoupeným vedoucím Saské státní kanceláře Hermannem Winklerem, na straně druhé.                                   

     V souladu s právními řády obou zemí, v duchu Česko - Německé deklarace z 21. ledna 1997 o vzájemných vztazích a jejich budoucím rozvoji a d. bude znamenat podpis Společného prohlášení o spolupráci další prohloubení společných aktivit na regionální úrovni. Cílem přitom je podpořit a zintenzívnit přeshraniční spolupráci zvláště v oblastech cestovního ruchu, hospodářství, dopravní infrastruktury, zemědělství a lesnictví, rozvoje venkova, záchranářství, životního prostředí, veřejné správy a dalších oblastí.

     Společné prohlášení o spolupráci má v základních preambulích také poslání sblížení občanů z regionů obou stran a tím i podporu evropského integračního procesu.

     Na tento slavnostní akt, jehož se zúčastní např. velvyslanec SRN v ČR Helmut Elfenkämper

a další čelní představitelé ČR, SRN, Ústeckého kraje a Svobodného státu Sasko, si vás dovolujeme pozvat a věříme, že i média umocní význam připravovaného dokumentu.

     Těšíme se na vaši účast.

                                   

 

 

 
Zodpovídá: administrátor
Vytvořeno / změněno: 29.1.2007 / 29.1.2007 | Zveřejnit od-do: 29.1.2007-6.2.2007
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém