Orientační nabídka


 

AEROPLÁNEM nad Ústeckým krajem

11
Mít Ústecký kraj jako na dlani. Taková je výhra pro nejúspěšnější soutěžící posledního, čtvrtého kola soutěže AEROPLÁNu, která je zaměřená na poznávání projektů ROP Severozápad. Šťastnou výherkyní, která si jako první cenu odnáší vyhlídkový let pro tři osoby nad Ústeckým krajem a tašku dárkových předmětů, se stala paní Jana Kostnerová z Ústí nad Labem.
 

 
 

Tisková zpráva ze 14. 7. 2010

 

Mít Ústecký kraj téměř jako na dlani. Taková je výhra také pro nejúspěšnější soutěžící posledního, čtvrtého kola soutěže AEROPLÁNu, která je zaměřená na poznávání projektů Regionálního operačního programu Severozápad (ROP NSeverozápad)v Ústeckém a Karlovarském kraji. Poslední šťastnou výherkyní, která si jako první cenu odnáší vyhlídkový let pro tři osoby nad Ústeckým krajem a tašku dárkových předmětů, se stala paní Jana Kostnerová z Ústí nad Labem.

„Z regionálního operačního programu plynou do našeho kraje miliony a pozitivně se odráží na výrazně vylepšené podobě regionu. Letadlo je určitě jedním z nejlepších způsobů, jak získat skutečný nadhled a přehled nad tím, co se v kraji za roky podpory z programu ROP Severozápad změnilo,“ okomentovala vyhlášení posledních vítězů a předávání cen hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová.

Z jejích rukou si převzali dárky také soutěžící na druhém a třetím místě. Druhou cenu, sportovní vyžití ve wellnes a fitness centru Tornádo v Mostě a tašku s dárkovými předměty získal Miroslav Hnul z Chabařovic. Dárkové předměty za třetí místo si pak odnesl Antonín Fiurášek z Ústí nad Labem.  

  

12 nad Ústeckým krajem

V právě skončené soutěži, kterou bylo možné v průběhu předchozích čtyř měsíců sledovat na stránkách regionálního týdeníku Sedmička, jsme představili téměř desítku úspěšných projektů z Ústeckého kraje financovaných prostředků ROP Severozápad. Z hlavní výhry – vyhlídkového letu nad regionem – se pak mohlo těšit 12 šťastných výherců.

1
Janě Kostnerové poblahopřála k vítězství v soutěži hejmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová. Výherkyně pak převzala poukaz na vyhlídkový let od zástupce organizátora soutěže Miloše Lipky. 

2
Výherci posledního kola AEROPLÁNu s hejtmankou Janou Vaňhovou.

 

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 14.7.2010 / 14.7.2010
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém