Orientační nabídka


 

Analýza potřebnosti sociálních služeb pro osoby s poruchou autistického spektra v Ústeckém kraji – pomozte vyplněním dotazníku

Krajský úřad Ústeckého kraje zpracovává dokument „Analýza potřebnosti sociálních služeb pro osoby s poruchou autistického spektra v Ústeckém kraji“ (analýza) jako výchozí dokument ke zmapování stavu péče o osoby s poruchou autistického spektra, potřeb těchto osob a jejich rodin na území Ústeckého kraje.
Tisková zpráva ze dne 13. dubna 2022
PAS
 

 
 
Dokument bude podkladem plánování rozvoje sociálních služeb pro tuto cílovou skupinu v Ústeckém kraji (rozsah i obsah poskytovaných služeb ve vztahu k cílové skupině, personální zajištění, financování, potřeba vzdělávání a další). Jedním z výstupů analýzy bude přehled aktuálně nabízených, poskytovaných a využívaných sociálních služeb cílovou skupinou na území kraje. 

Dalším výstupem analýzy bude zpracování návrhu na rozšíření konkrétních typů sociálních služeb, které by cílová skupina potřebovala k řešení svých potřeb, včetně jejich rozsahu, druhů a územní působnosti dle regionů tak, jak jsou uvedeny ve Střednědobém plánu rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období 2022-2024. 

„Pro získání potřebných dat jsme vytvořili dotazník pro lidi pečující o osoby s poruchou autistického spektra, který nám umožní sběr relevantních dat o potřebách této cílové skupiny. V případě, že jste člověk pečující o takovou osobu a uvažujete o využívání sociálních služeb, budeme rádi za zpětnou vazbu a informace vyplněné prostřednictvím tohoto elektronického dotazníku,“ přiblížila záměr sběru dat pomocí dotazníku Petra Lafková, vedoucí odboru sociálních věcí.

Dotazník potřebnosti služeb pro osoby s poruchou autistického spektra lze vyplnit zde.
 
Zodpovídá: Mgr. Hana Šťástková
Vytvořeno / změněno: 13.4.2022 / 13.4.2022
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém