Orientační nabídka


 

Autobusové spojení do lyžařského areálu na Zadní Telnici

Ústecký kraj vyřešil jeden z aktuálních dopravních problémů v okolí města Ústí nad Labem. Autobusová doprava do blízkého lyžařského střediska na Zadní Telnici je od soboty 30. ledna zajištěna.
 

 
 

Tisková zpráva z 28. ledna 2010

 

Ústecký kraj vyřešil jeden z aktuálních dopravních problémů v okolí města Ústí nad Labem. Autobusová doprava do blízkého lyžařského střediska na Zadní Telnici je od soboty 30. ledna zajištěna.

K rychlému řešení přispěla především kvalitní každodenní práce pracovníků oddělení dopravní obslužnosti Krajského úřadu Ústeckého kraje. Mezi jejich úkoly patří také monitoring aktuálních požadavků cestující veřejnosti. Vše by nebylo možné bez příkladné a aktivní spolupráce se smluvním dopravcem Ústeckého kraje, dopravní společností ČSAD Semily, a.s., která již zajišťuje dopravu na pravidelné lince z Ústí nad Labem do Telnice.

Výsledkem pružného jednání je rychlá změna jízdního řádu linky na Telnici a zařazení víkendových spojů, které lyžaři požadovali. Spoje bude po dohodě a nezbytných zákonných krocích provozovat od 30. 1. 2010 dopravce jako svou obchodní činnost. Ústecký kraj tak nebude muset provoz těchto přidaných autobusů hradit ze svého rozpočtu.

Všechny kroky k zajištění autobusové dopravy do lyžařského areálu byly učiněny v nejkratším možném termínu a teď již zbývá jen dostatečně informovat cestující veřejnost a popřát spokojené sportovní vyžití na lyžařských svazích a běžeckých stopách.

 

Ing. Jindřich Franěk

vedoucí odboru DS Krajského úřadu Ústeckého kraje

 
Zodpovídá: Mgr. Magdalena Hanáčková
Vytvořeno / změněno: 28.1.2010 / 28.1.2010 | Účinnost do: 31.3.2010
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém