Orientační nabídka


 

Bigband teplické konzervatoře na Jimlíně

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
001
Na zámku Nový Hrad v Jimlíně se chystá na tuto neděli 26. srpna od 14 hodin další akce - koncert jednoho z našich předních swingových orchestrů, Bigbandu teplické konzervatoře a jeho sólistů. Loňský koncert tohoto dvacetičlenného bigbandu, složeného ze studentů a absolventů teplické konzervatoře, se setkal s velkým ohlasem.
Tisková zpráva z 20. srpna 2012
 

 
 

Se svým nově připraveným programem a vynikajícími sólisty (Michal Černý - trombon, Zuzana Nártová - Čajková - saxofon a klarinet, Robert Redlich - zpěv, atd.) vás orchestr zavede do pohodové atmosféry swingových a jazzových melodií 30. a 40. let minulého století, vychutnáte si "pecky" předních světových skladatelů jako jsou G. Gershwin, A. L. Webber, R. Charles i našich výborných jazzmanů Jaroslava Ježka a Karla Krautgartnera a skladby současné muzikálové scény. Hostem koncertu je sopranistka a muzikálová zpěvačka Alena Andreeva, v jejímž podání zazní píseň Memory z muzikálu Kočky, I don´t know how to love him z Jesus Christ Superstar a další swingové písně s doprovodem orchestru a pod taktovkou jeho dirigenta Lukáše Čajky (rodáka z Podbořan a absolventa ZUŠ v Žatci).

 

Přijďte se v neděli 26. srpna ve 14 hod potěšit dobrou hudbou do malebného prostředí na nádvoří zámku Nový Hrad v Jimlíně (v případě nepřízně počasí Rytířský sál zámku), poslechnete si výkony mladého orchestru, který se umisťuje na předních místech v mezinárodních soutěžích!

 

Zámek Nový Hrad v Jimlíně je příspěvkovou organizací Ústeckého kraje.

 

01
Bigband teplické konzervatoře

 

Odkazy

 
Zodpovídá: Mgr. Alena Tichá
Vytvořeno / změněno: 20.8.2012 / 20.8.2012 | Zveřejnit do: 20.9.2012
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém