Orientační nabídka


 

Blahopřání Vladimíru Dlouhému ke zvolení do čela HK ČR

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Vl.Dlouhý
Hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček spolu s Františkem Jochmanem, předsedou Krajské hospodářské komory ÚK, zaslali blahopřejný dopis panu Vladimíru Dlouhému, který byl nedávno na plzeňském sněmu Hospodářské komory ČR zvolen do funkce jejího prezidenta.
 

 
 

Tisková zpráva ze dne 11. června 2014

Ing. Vladimír Dlouhý, CSc., bývalý ministr průmyslu a obchodu ve vládách premiéra Klause a také člen Národní ekonomické rady vlády (NERV), nahradil ve funkci prezidenta HK ČR Petra Kužela (již nekandidoval). Hospodářská komora České republiky sdružuje více než čtrnáct tisíc podnikatelských subjektů, které zaměstnávají asi dvě třetiny práceschopného obyvatelstva naší země.

Oldřich Bubeníček a František Jochman vedle blahopřání prezidentovi Dlouhému vyjádřili své přesvědčení, že spolupráce Krajské hospodářské komory Ústeckého kraje s centrem v Praze bude nadále pokračovat, vždyť naše komora patří k nejaktivnějším v celé ČR a vzájemná spolupráce je vnímána i hodnocena jako velmi prospěšná pro rozvoj našeho regionu. Hejtman i předseda KHK ÚK pozvali prezidenta HK ČR na 4. ročník Energetického fóra Ústeckého kraje a požádali jej o převzetí záštity nad touto významnou odbornou konferencí, jež se uskuteční tradičně na podzim. 

Připravilo OMK

 

 
Zodpovídá: Mgr. Zbyněk Šebesta
Vytvořeno / změněno: 11.6.2014 / 11.6.2014 | Zveřejnit od-do: 11.6.2014-10.7.2014
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém