Orientační nabídka


 

Brána do Čech: startujeme velkou fotosoutěž!

aa
Zaostřeno na Bránu – tak se jmenuje velká fotosoutěž, která startuje už tento týden! Máte svá oblíbená místa? Víte, kde se nafotí to, co by záviděl i profesionál? Chcete se podělit se svými zážitky z výletů? Lákají vás zajímavé ceny? Neváhejte a zaregistrujte se na www.branadocech.cz a pak už jen vkládejte fotografie, hlasujte a těšte se na výhru!
Tisková zpráva z 16. 5. 2011
 

 
 

Ústecký kraj je plný unikátních míst, které stojí za to zvěčnit. Ať fotíte přírodu, architekturu, nebo rozesmáté dětské tváře, podělte se s námi! Fotosoutěž je připravena na celý rok, během kterého budou probíhat čtyři kola podle ročního období. V každém z nich bude možnost hlasovat o tu nejlepší fotku a vítězové pak postoupí do velkého finále.

„Vždy, když jsem někde s dětmi na výletě, rád fotím. Fotí snad všichni, kteří se někam vydají. Proto se těším na to, jaké zajímavé fotky se nám v soutěži shromáždí“, uvedl Radek Vonka, radní Ústeckého kraje pro regionální rozvoj a cestovní ruch.

Jak se k soutěži dostanete?

Pro účely soutěže vznikl speciální web na adrese soutez.branadocech.cz, na který se dostanete buď přímo, nebo přes www.branadocech.cz.

Jaká jsou pravidla?

Vkládat fotografie do soutěže může každý zaregistrovaný uživatel webu Brána do Čech. Ještě nejste registrovaní? Nevadí, postačí vám jméno a email a do minuty máte registraci hotovou, klikněte na www.branadocech.cz. Aby soutěž byla spravedlivá, hlasování bude časově omezené, a z každé IP adresy bude možné odeslat jeden hlas denně. Vítěz bude určen podle největšího počtu hlasů na webu. Podrobná pravidla a podmínky soutěže jsou na soutez.branadocech.cz.

O co soutěžíme?

Hlavní cenu do soutěže věnovaly Lázně Teplice, a.s. formou zajímavého balíčku, jehož obsah je uveden na soutěžním webu. Garantujeme však, že to bude zážitek pro tělo i duši! Mezi dalšími cenami jsou volné vstupy na hrady a zámky, upomínkové předměty a další zajímavé materiály z našeho kraje.

„O vítězi rozhodne veřejnost svými hlasy a já se přiznám, že jsem zvědav, jaké fotky se lidem budou líbit. Vyzývám tak všechny, kteří rádi fotí, pošlete nám své fotky a ukažte všem, že je u nás skutečně nádherně“, vyzval do soutěže Radek Vonka.

 

Připravil: od.RR a CR ve spolupráci s OTI

 

a

b

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 16.5.2011 / 16.5.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém