Orientační nabídka


 

Brána do Čech získala mimořádnou cenu od COT business

cot
V lednu 2011 Velká cena cestovního ruchu za nejlepší turistický portál, v květnu 2011 první místo za turistické mapy na festivalu TOURMAP a do třetice v září 2011 ocenění za mimořádný projekt v cestovním ruchu od odborného časopisu COT business. Redaktoři tohoto časopisu mluví o Bráně do Čech jako o „výjimečném projektu na výsluní pozornosti“.
 

 
 

COT business je nejčtenějším odborným časopisem pro management v cestovním ruchu. Informuje o aktualitách a nových trendech v příjezdovém, výjezdovém i domácím cestovním ruchu. Každý měsíc přináší ucelené informace roztříděné do rubrik statistika, trendy, společnost, golf, regiony, ubytování a gastronomie, příjezdový cestovní ruch, Slovensko, výjezdový cestovní ruch, doprava, veletrhy a výstavy.

 

V zářijovém čísle je celá strana věnována oceněnému projektu Brána do Čech, který si pozornost zasloužil především tím, že se mu podařilo významnou měrou navýšit počet návštěvníků kraje.

„Byl jsem mile překvapen statistikami, protože Ústecký kraj podle nich navštívilo ve druhém čtvrtletí o 10 procent více lidí, než loni. Tento pozitivní trend navazuje na i na první čtvrtletí, kdy to bylo dokonce 25 procent více“, uvedl radní Ústeckého kraje Radek Vonka, do jehož kompetence patří cestovní ruch a regionální rozvoj.

 

Nejen stoupající počty návštěvníků, ale i desetitisícová návštěvnost turistického portálu www.branadocech.cz a počty registrovaných uživatelů webu či fanoušků na facebooku (www.facebook.com/branadocech) mají svůj podíl na tomto ocenění.

 

„Snažíme se o to, abychom změnili obraz Ústeckého kraje v očích veřejnosti. Díky Bráně do Čech prezentujeme řadu rarit a unikátů, o kterých ví málokdo. Mezi naše další kroky bude patřit zdokonalení webu a překlad tištěných materiálů pro naše i zahraniční turisty a především důraz na elektronickou a mediální prezentaci,“ nastínil další plány Radek Vonka.

 

Brána do Čech se obleče příští rok do nového kabátu, nechte se překvapit, jak jí bude slušet…

 

cot

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 12.9.2011 / 12.9.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém