Orientační nabídka


 

České hnutí speciálních olympiád uspořádalo 28. ročník národního turnaje ve stolním tenise

Ve Dvoře Králové nad Labem proběhl v listopadu pod záštitou Českého hnutí speciálních olympiád (ČHSO) 28. ročník národního turnaje ve stolním tenise, kterého se účastnili i zástupci z Ústeckého kraje.
Tisková zpráva ze dne 9. listopadu 2021
fhadh
 

 
 
Dva klienti Domova „Bez zámků“ Tuchořice se ve dnech 5. – 7. listopadu 2021 zúčastnili 28. ročníku národního turnaje ve stolním tenise ve Dvoře Králové nad Labem. Turnaj proběhl v organizaci Českého hnutí speciálních olympiád (ČHSO), jehož je Domov dlouholetým členem. 

Vyslaní klienti Domova sklidili na turnaji ve stolním tenise nebývalý úspěch – Zdeněk Mucha získal ve dvouhře 1. místo a Eliáš Baláž 2. místo. Ve čtyřhře mužů vybojovali výše zmínění sportovci následně také bronzovou medaili, kterou doplnili své sólové úspěchy. Všechny zúčastněné sportovce přijel na turnaj tradičně podpořit i čestný předseda ČHSO Vlastimil Harapes,  který navodil svou přítomností celé akci příjemnou a uvolněnou atmosféru. Oběma úspěšným sportovcům gratulujeme a přejeme hodně štěstí i ostatním sportovcům při dalších turnajích. V příštím roce chystá České hnutí speciálních olympiád např. Zimní speciální olympiádu v Horní Malé Úpě nebo Letní hry Brno, které budou zároveň i nominační na Světové letní hry v Berlíně v roce 2023.

b
Klienti Domova "Bez zámků" Tuchořice – Zdeněk Mucha a Eliáš Baláž

c
Sportovci si odvezli zlatou, stříbrnou i bronzovou medaili

 
Zodpovídá: Bc. Jan Nový
Vytvořeno / změněno: 9.11.2021 / 9.11.2021
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém