Orientační nabídka


 

Český rozhlas chce dále zlepšovat spolupráci s kraji

11
Hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová se dnes setkala s prozatímním ředitelem Českého rozhlasu (ČRo) Peterem Duhanem. Doprovázel ho ředitel Českého rozhlasu Plzeň Zdeněk Levý, který je od září 2010 současně pověřen řízením Českého rozhlasu Sever v Ústí nad Labem.
 

 
 

Peter Duhan informoval hejtmanku o probíhajícím výběrovém řízení na ředitele ČRo Sever. Výběr se zúžil na tři kandidáty a nový šéf by měl do ředitelského křesla usednout 1 dubna. Od 1. května pak přijde ČRo Sever s novým programovým schématem.

„Rozhlas vnímám jako velmi důležitý komunikační prostředek, který hraje nezastupitelnou roli při informování občanů,“ uvedla hejtmanka Jana Vaňhová a dodala: „Český rozhas je jako veřejnoprávní médium naprosto korektní, dokáže věrně informovat o dění v našem kraji.“

„Český rozhlas má dobrou spolupráci s Asociací krajů ČR,“ informoval Peter Duhan. „Ústecký rozhlas si váží spolupráce s vedením kraje a bude dále pomáhat se zlepšováním informovanosti, což chápeme jako službu občanům,“ dodal prozatímní ředitel.  

 

1
Prozatímní ředitel Českého rozhlasu Peter Duhan přišel hejtmanku Janu Vaňhovou informovat o pokračující spolupráci rozhlasu s kraji

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 8.3.2011 / 8.3.2011
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém