Orientační nabídka


 

Čtvrtý z open-air Eurofestivalů pořádaných u příležitosti českého předsednictví v Radě EU zavítá 29. dubna 2009 na Mírové náměstí v Litoměřicích.

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
EU
Dvoudenní neformální zasedání ministrů dopravy Evropské unie obohatí kulturně-vzdělávací open-air festival. Pořádá ho Zastoupení Evropské komise v České republice společně s Úřadem vlády České republiky jako doprovodný program k neformálnímu zasedání ministrů dopravy evropské sedmadvacítky, které proběhne ve dnech 28.–30. dubna 2009 v Litoměřicích.
 

 
 

Čtvrtý z  open-air Eurofestivalů pořádaných u příležitosti českého předsednictví v Radě EU zavítá 29. dubna 2009 na Mírové náměstí v Litoměřicích.

 

Dvoudenní neformální zasedání ministrů dopravy Evropské unie obohatí kulturně-vzdělávací open-air festival. Pořádá ho Zastoupení Evropské komise v České republice společně s Úřadem vlády České republiky jako doprovodný program k neformálnímu zasedání ministrů dopravy evropské sedmadvacítky, které proběhne ve dnech 28.–30. dubna 2009 v Litoměřicích.

 

Celodenní program Eurofestivalu v Litoměřicích je zaměřen na návštěvníky všech věkových kategorií. Eurofestival nabídne pestrý hudební program, včetně programu pro děti, ale i setkání s ministrem dopravy Petrem Bendlem a místopředsedou vlády pro Evropské záležitosti Alexandrem Vondrou. Na Eurofestivalu se mohou návštěvníci dále v infostanu Eurocentra zúčastnit prezentací českého předsednictví v Radě EU. Od rána budou v infostanu Zastoupení Evropské komise v ČR probíhat besedy se školami tématicky zaměřené na problematiku Evropské unie. O hudební část programu se mimo jiné postarají romská kapela Bengas, Orchestr Františka Honzáka, popový zpěvák Josef Vágner, skupina Buty a česká beatboxová skupina Beatburger Band. Hvězda českého hudebního nebe skupina MIG 21 vystoupí na hlavním podiu ve večerních hodinách.

 

V doprovodných infostanech budou probíhat prezentace vybraných zemí Evropské unie, zábavné soutěže a znalostní kvízy s evropskou tématikou, prezentace Ústeckého kraje a města Litoměřice.

 

Program pro děti nabídne malování a kreativní hry, modelování balónků, kouzelnickou show, dětskou trampolínu a další netradiční atrakce.

 

Podrobný časový harmonogram na: eu2009.cz.

 
Zodpovídá: Mgr. Veronika Kindlová
Vytvořeno / změněno: 27.4.2009 / 27.4.2009 | Zveřejnit od-do: 27.4.2009-27.5.2009
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém