K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Ve dnech 29. 9. až 2. 10. se v rámci veletrhu For Gastro&Hotel v Praze uskutečnila soutěž odborných dovedností žáků oboru Cukrář na téma „Atraktivní cukrářský výrobek“. Soutěž zorganizoval Svaz pekařů a cukrářů v České republice.
Tisková zpráva ze dne 4. října 2016
Velkého úspěchu dosáhla Střední škola obchodu,
řemesel, služeb a Základní škola, Ústí nad Labem, příspěvková organizace se sídlem
v Keplerově 7, která v konkurenci škol z celé republiky
zvítězila. Soutěžní výrobek žákyně 3. ročníku Aipkalievy
Botakoz představoval tropický svět.
Hodnotící komise ocenila detailně a kvalitně
propracovaný výrobek, který byl z čokolády a marcipánu. Na soutěž žákyni připravily učitelky odborného
výcviku Renata Jírová a Michaela Fabiánová. Blahopřejeme a děkujeme za vzornou reprezentaci
školy.