Orientační nabídka


 

Cyklostezka Ohře má nové webové stránky

001
Cyklistickou trasu podél řeky Ohře už si mohou výletníci naplánovat i z domova. Nové webové stránky provedou návštěvníky jednotlivými trasami podle náročnosti a délky. Nechybí ani tipy na turistické zajímavosti v okolí stezky.
Tisková zpráva ze dne 7. května 2014
 

 
 

„Motto nových webových stránek cyklostezky číslo šest zní - Cyklostezka Ohře udělá ti na těle dobře,“ přiblížila Libuše Novotná Pokorná, ředitelka Destinační agentury Dolní Poohří. Na titulní straně webu www.cykloohre.cz si mohou cyklisté vybrat z pěti etap, do kterých je stezka rozdělena. Každý úsek měří průměrně asi 45 kilometrů. Návštěvníci si zde přečtou po jakém pojedou povrchu, jaký typ kola se na cestu hodí a i třeba o provozu na silnicích v okolí.

Uživatelé zde najdou také nabídku služeb pro cyklisty jako jsou půjčovny, opravny kol, ubytování nebo restaurace a občerstvení. Nechybí tipy na výlety v okolí nebo kalendář kulturních a sportovních událostí po trasách. Nové webové stránky budou s návštěvníky komunikovat i přes sociální síť Facebook. „V tuto chvíli jsou stránky v pracovním režimu, tudíž se do nich stále doplňují informace, proto budeme velice rádi, pokud nám zašlete případné připomínky či doplnění,“ řekla k novým webovým stránkám ředitelka.

Zdroj: Libuše Novotná Pokorná, ředitelka Destinační agentury Dolní Poohří

 

01

 

 

 
Zodpovídá: Mgr. Alena Tichá
Vytvořeno / změněno: 7.5.2014 / 7.5.2014 | Účinnost do: 7.6.2014
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém