Orientační nabídka


 

CzechTourism Berlin Awards pro Ústecký kraj

K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu.
Cena
Ústecký kraj se každoročně zúčastňuje prezentací na mezinárodních veletrzích cestovního ruchu. Po premiéře v Essenu a páté účasti na ITB v Berlíně přijde v červnu na řadu nová premiéra, tentokrát na veletrhu BITE v Pekingu.
 

 
 

Tisková zpráva z 19. března 2009

Ústecký kraj se premiérově prezentoval na přelomu února a března na Mezinárodním veletrhu Reise + Camping v německém Essenu, který je nejvýznačnějším a největším veletrhem v oblasti turistiky, cykloturistiky, cestování a kempování. Největší zájem o lokality v Ústeckém kraji byl mezi odbornou i laickou veřejností o zimní střediska v Krušných horách, lázeňství a Národní park České Švýcarsko.  

     Na veletrh v Essenu navazoval v první březnové dekádě další německý veletrh cestovního ruchu – ITB V Berlíně, též s účastí Ústeckého kraje, pátou v pořadí. Ve středu 11. března proběhla v jeho rámci ceremonie slavnostního předání „CzechTourism Berlin Awards“. Berlínské zastoupeni agentury CzechTourism před více než dvěma sty hosty z řad cestovních kanceláří, novinářů, zástupců českých regionů, měst, lázní a hotelů ocenilo nejlépe spolupracující partnery v roce 2008.  Z rukou marketingového ředitele agentury CzechTourism pana Pavla Kosaře a ředitele CzechTourism Berlín Miroslava Rončáka a za účasti diplomatických představitelů ČR v Německu - konzula České republiky v Drážďanech Tomáše Podivínského a obchodní radové Velvyslanectví ČR v Berlíně Hany Havlové – byly uděleny ceny v devíti kategoriích. Vedoucí oddělení cestovního ruchu z odboru regionálního rozvoje Krajského úřadu Ústeckého kraje Jiří Válka převzal pro náš kraj vysoké ocenění „Nejlepší partner roku 2008 v kategorii Region České republiky”. Bylo uděleno za aktivní propagaci Ústeckého kraje v Německu a speciálně za jeho prezentaci v kanceláři CzechTourism Berlin na CheckPoint Charlie. Další ceny byly uděleny napříklade v kategoriích nejlepších lázní, hotelů, česko – německých médií, dopravních společností, německých touroperátorlů a d.

     Po několikaměsíční odmlce se Ústecký kraj představí na dalším mezinárodním veletrhu až v červnu, konkrétně ve dnech 18. – 20. 6., a to na veletrhu BITE v čínském Pekingu. I v tomto případě půjde o premiéru...

Připravil Zbyněk Šebesta,

oddělení tiskových informací,

kancelář hejtmana Ústeckého kraje,

Velká Hradební 48, 400 02 Ústí nad Labem

Tel.: 475 657 742, sebesta.z@kr-ustecky.cz

www.kr-ustecky.cz

 

1
V expozici Ústeckého kraje na veletrhu ITB v Berlíně

2
Zájem o náš region i propagační materiály o nejzajímavějších místech Ústeckého kraje

3
Cena v rukou J. Války z Krajského úřadu Ústeckého kraje (vpravo)...

4
... a detail berlínského medvěda i certifikátu ocenění od CzechTourism Berlin
(Snímky: odb. regionálního rozvoje KÚÚK, z archívu CzechTourism a autor)

 

 

 
Zodpovídá: Mgr. Zbyněk Šebesta
Vytvořeno / změněno: 19.3.2009 / 19.3.2009 | Zveřejnit od-do: 19.3.2009-18.4.2009
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém