Orientační nabídka


 

Další spolupráce v oblasti sociálně vyloučených lokalit

001
V červnu se na krajském úřadě sešli představitelé pracovní skupiny pro sociálně vyloučené lokality společně s představiteli měst a obcí. Všem účastníkům prezentovali zástupci Úřadu vlády České republiky z Agentury pro sociální začleňování své návrhy na opatření, na která by se mohla zaměřit v rámci další spolupráce s městy a obcemi v sociálně vyloučených lokalitách Ústeckého kraje.
Tisková zpráva z 27. června 2012
 

 
 

Představitelé měst a obcí následně ohodnotili jednotlivá prezentovaná opatření podle vlastních priorit a doplnili je o vlastní návrhy. Cílem tohoto setkání bylo nalézt společnou platformu pro další spolupráci mezi koordinátory agentury a představiteli místních samospráv. Diskuse probíhala korektně a účastníci se domluvili na dalších podobných setkáních, pro která poskytuje potřebné zázemí právě pracovní skupina pro sociálně vyloučené lokality ustavená Radou Ústeckého kraje.

Předseda této pracovní skupiny a člen Rady Ústeckého kraje Bc. Martin Klika rovněž deklaroval vůli pro vzájemnou informovanost a kooperaci s krajskou pobočkou Úřadu práce České republiky v Ústí nad Labem na projektech financovaných z Evropské unie. Tato vůle byla stvrzena podepsáním prohlášení o spolupráci k projektu „Sociálně vyloučené lokality Ústeckého kraje“.

 
Zodpovídá: Mgr. Alena Tichá
Vytvořeno / změněno: 27.6.2012 / 27.6.2012
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém