Orientační nabídka


 

Další úspěšný projekt znamená lepší vybavení pro sociální služby

Ústecký kraj získal dotaci v rámci Integrovaného operačního programu na projekt „Domov "Bez zámků" Tuchořice - Pořízení vybavení včetně elektromobilu“. Za více než pět milionů korun se tak zvýší kvalita poskytování sociálních služeb.
Tisková zpráva ze dne 4. července 2022
SV
 

 
 

Předmětem projektu je pořízení vybavení pro nově vystavěné zařízení sociálních služeb budované v areálu Domova "Bez zámků" Tuchořice, p. o., a to včetně elektromobilu. Mezi pořizované vybavení patří zejména nábytek do domácností klientů, kancelářský nábytek, ošetřovatelské vybavení, vybavení kuchyní, ale také senzorické a terapeutické pomůcky.

Cílem je vytvořit dobré podmínky pro kvalitní poskytování stávajících služeb a zlepšení materiálně technické základny v reakci na krizovou situaci v podobě covid-19. Ve výsledku dojde ke zvýšení kvality poskytování pobytových sociálních služeb v regionu, vytvoření odpovídajícího zázemí pro pracovníky a klienty a optimalizaci podmínek pro poskytování sociální služby.

Celkové výdaje projektu jsou 5,1 milionu korun, schválená dotace pro Ústecký kraj pak bude činit 4,3 milionu korun.

1

2
Zařízení bude pořízeno do nového objektu, budovaného v rámci dalšího úspěšného projektu: Domov „Bez zámků“ Tuchořice – Výstavba nového objektu

3
Zařízení bude pořízeno do nového objektu, budovaného v rámci dalšího úspěšného projektu: Domov „Bez zámků“ Tuchořice – Výstavba nového objektu

 
Zodpovídá: Mgr. et Mgr. Magdalena Fraňková
Vytvořeno / změněno: 4.7.2022 / 4.7.2022
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém