Orientační nabídka


 

Den dětí ve Svinčicích hlásí: nakonec nepršelo

uu
Ústecký kraj i letos uspořádal oslavu Dne dětí, tentokrát se ve Svinčících ve spolupráci s místním jezdeckým oddílem Equipark. Den dětí přivítal více než tisícovku dětí s rodiči. Akci zahajoval náměstek hejtmana Stanislav Rybák a záštitu nad celou akcí převzal hejtman Oldřich Bubeníček.
Další fotografie připravujeme.
 

 
 

Mračna nad svinčickým areálem se naštěstí v neděli dopoledne rozplynula a až na výjimky krátkých přeháněk se mohly děti radovat z bohatého programu, který připravil Ústecký kraj.

„Rád jsem přivítal děti při oslavě jejich svátku a společně jsme se pokusili přivolat sluníčko, i když se nám to úplně nepodařilo. Ale jsem přesvědčen, že se všem příchozím i tak program dne líbil,“ řekl náměstek hejtmana Stanislav Rybák při zahájení akce.

O velkou část programu se postaralo litvínovské Docela velké divadlo, jezdecké ukázky připravila dětem jízdárna Equipark. Soutěžilo se o nejlepší pohádkovou masku a o nejlepší dětské tanečníky. Řada doprovázejících rodičů se též oblékla spolu s dětmi do pohádkových kostýmů.

Přes veškerou pohodu se nad svinčickým dnem dětí nesl stín očekávaným povodňových událostí v našem kraji – již několik dní na Ústecku prší a voda z jižních oblastí Čech k nám zakrátko dorazí v toku řeky Labe. Proto se starostmi v tváři jednal ve Svničicích hejtman Oldřich Bubeníček i s pracovníky krizového řízení Ústeckého kraje.

Oslava Dne dětí se v neděli uskutečnila též na krajském zámku Nový Hrad v Jimlímě.

ss
Den dětí ve Svinčicích zahajoval náměstek hejtmana Stanislav

rr
S dětmi se přišli bavit i rodiče

ww
Hejtman Oldřich Bubeníček se starostou obce Lužice, kam spadají Svinčice, Radek Stehlík

 
Zodpovídá: RNDr. Zdeněk Rytíř
Vytvořeno / změněno: 2.6.2013 / 2.6.2013
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém