Orientační nabídka


 

Dobrá zpráva: projekt Smart akcelerátor pro Ústecký kraj III byl schválen

V prostorách Inovačního centra Ústeckého kraje se uskutečnilo zasedání Krajské rady pro konkurenceschopnost Ústeckého kraje, pracovní skupiny zřízené při Radě Ústeckého kraje. Předmětem jednání bylo schválení projektu a doporučení jeho dílčích klíčových aktivit.
Tisková zpráva ze dne 12. prosince 2022
ICÚK projekt akcelerátor
 

 
 
Projekt byl připraven na základě výzvy, kterou zveřejnilo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v rámci nového Operačního programu Jan Amos Komenský, s názvem Smart Akcelerátor+ I. Tato výzva umožňuje financování aktivit v oblasti rozvoje inovačního ekosystému a věcně tak navázat na ukončený projekt SMART II – ÚK.

Rozpočet projektu činí 80 milionů korun a bude realizován po dobu 42 měsíců. Příjemce dotace je Ústecký kraj a administrátorem projektu je odbor Podpory inovací, podnikání a transformace. Výkonnou jednotkou a zároveň partnerem projektu odpovědným za odbornou část bude Inovační centrum Ústeckého kraje, z. s.

„Realizace projektu významným způsobem přispěje k rozvoji inovačního prostředí v Ústeckém kraji v právě probíhajícím procesu transformace našeho regionu v souladu s doménami specializace Regionální inovační strategie Ústeckého kraje,“ poznamenala v souvislosti se schválením projektu Iva Dvořáková, krajská radní a předsedkyně Krajské rady pro konkurenceschopnost Ústeckého kraje.

Projekt byl spolufinancován Evropskou unií
Projekt byl spolufinancován Evropskou unií

 

 
Zodpovídá: Bc. Vít Hnízdil
Vytvořeno / změněno: 12.12.2022 / 12.12.2022 | Zveřejnit od: 12.12.2022
 

 

Kontakt

Ústecký kraj
Velká Hradební 3118/48
400 01 Ústí nad Labem
tel.: +420 475 657 111
e-podatelna: epodatelna@kr-ustecky.cz
IČ: 70892156
DIČ: CZ70892156, je plátce DPH
Datová schránka: t9zbsva

Podrobný kontakt


Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém